Friday, 29 March, 2024

Διακοπή της κυκλοφορίας στην περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης

Η διακοπή της κυκλοφορίας στην περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιείται κατά τις ώρες 19:00 έως 06:00 της επομένης

Από την Πέμπτη έως και το ερχόμενο Σάββατο θα διακόπτεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ρεύμα πορείας προς ανατολικά της Περιφερειακής οδού Θεσσαλονίκης, από τη συμβολή της με την οδό Πόντου μέχρι τη συμβολή της με την Συμμαχική οδό. Η διακοπή της κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται μόνο κατά τις ώρες 19:00μμ έως 06:00πμ της επομένης. Πρόκειται για εργασίες στα πλαίσια  του έργου «Κατασκευή ανισόπεδου κόμβου Κ16 στη συμβολή Π.Α.ΘΕ. και Εσωτερικής Περιφερειακής οδού Θεσ/νίκης» που εκτελείται από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της παράπλευρης της Περιφερειακής οδού. Για τις παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχει εκδοθεί σχετική Απόφαση από την ανωτέρω Υπηρεσία. Για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης θα λάβει μέτρα τροχαίας ανάλογα με τις κυκλοφοριακές ανάγκες που θα προκύψουν.

Η Τροχαία καλεί τους οδηγούς  να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων και τις ενδείξεις των πινακίδων σήμανσης.

 

voria.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου