Wednesday, 24 April, 2024

Διεθνής Μαθηματικός Διαγωνισμός Καγκουρό, στα Γιαννιτσά

Η ομάδα Μαθηματικών Γιαννιτσών πρόκειται να διεξάγει τον Διεθνή Μαθηματικό Διαγωνισμό Καγκουρό στα Γιαννιτσά και φέτος, όπως κάθε χρόνο από το 2019.

Ο διαγωνισμός έχει προσανατολισμό την προώθηση των μαθηματικών με διασκεδαστικό τρόπο ώστε να απευθύνεται σε όλους τους μαθητές και η διεξαγωγή γίνεται με γνώμονα την καλλιέργεια της αγάπης για τα μαθηματικά και την ανάπτυξη της κριτικής σκέψης.
Απευθύνεται σε μαθητές από Β΄ Δημοτικού έως και Γ΄ Λυκείου. Φέτος ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί το Σάββατο 1 Απριλίου στο 1° ΓΕΛ Γιαννιτσών.
Όπως κάθε χρόνο, η ομάδα μας θα φροντίσει να πραγματοποιηθεί μάθημα προετοιμασίας για τους αιτούντες μαθητές, το οποίο θα είναι την Κυριακή 19 Μαρτίου.
Η συμμετοχή είναι 12,5€, περιλαμβάνει διάφορα δώρα με σημαντικότερο το βιβλίο «Καγκουρό: Μαθηματικά για όλους» με τα θέματα και τις λύσεις του διαγωνισμού, μαθηματικά άρθρα – ασκήσεις για κάθε τάξη, γρίφους για όλους και άλλα συναφή, ενώ τα αδέρφια (εκτός του πρώτου) μπορούν να συμμετέχουν με 3,5€ λαμβάνοντας όλα τα δώρα εκτός του βιβλίου.
Οι αιτήσεις θα είναι ανοιχτές έως την Παρασκευή 10 Μαρτίου.
Περισσότερα στη σελίδα:
https://www.facebook.com/KangarooGiannitsa/

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου