Friday, 19 April, 2024

Διευθυντής Κέντρου Υγείας Κρύας Βρύσης, Αργύρης Μαλιούφας: Πετύχαμε πολλά και με τη βοήθεια του κόσμου

Ο Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Κρύας Βρύσης, ιατρός, Αργύρης Μαλιούφας, κάνοντας έναν απολογισμό πεπραγμένων

σημειώνει σχετικά πως έγιναν πολλά με δωρεές, χορηγίες, με την αρωγή επίσης του δήμου Πέλλας και της Περιφέρειας, όμως πάνω από όλα με τη στήριξη και τη δύναμη του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.
“Μετά από 26 μήνες στη Διεύθυνση του ΚΥ Κρύας Βρύσης, θεωρώντας πως κανένας δεν έχει ισόβια θέση κάπου και θέλοντας να ενημερωθεί ο πληθυσμός ευθύνης μας για τα πεπραγμένα, το ΚΥ προσέλαβε 5 Νοσηλεύτριες 1 οδηγό Ασθενοφόρου, 3 Διοικητικούς Υπαλλήλους και αναμένει για νέες προσθήκες δύο οδηγούς Ασθενοφόρου, έχοντας απομείνει τα προηγούμενα χρόνια μόνο με έναν και μία μόνιμη ιατρό Γενικής Ιατρικής μέσα στον Ιούλιο, μετά από χρόνια αποδυνάμωσης σε ιατρικό προσωπικό.
Την τελευταία εβδομάδα ανοίξαμε ξανά το Οδοντιατρικό Ιατρείο.
Με ιδιωτικές χορηγίες ολοκληρώθηκε η επισκευή της περίφραξης του ΚΥ και το βάψιμο αυτής, έγινε βάψιμο κάποιων εξωτερικών χώρων, έγινε δωρεά χορτοκοπτικού μηχανήματος για την κοπή των χόρτων, αντικαταστάθηκαν υδρορροές εκεί που υπήρχε πρόβλημα και τοποθετήθηκαν καινούργιες εκεί που δεν υπήρχαν καν, τοποθετήθηκαν κάγκελα στην ράμπα των επειγόντων.
Με την βοήθεια του Δήμου έγινε αποκατάσταση των Ζημιών στον εξωτερικό ηλεκτροφωτισμό στο μέτρο του δυνατού, έγινε τοποθέτηση πινακίδων εξωτερικά και αναμένουμε, πάλι με την αρωγή του Δήμου Πέλλας, την τοποθέτηση ρολοκουρτίνων για τα εμβολιαστικά κέντρα που λειτουργούν από τις 20 Ιανουαρίου στο ΚΥ. έχοντας πραγματοποιήσει πάνω από 17000 εμβολιασμούς.
Με τη βοήθεια της Περιφέρειας τοποθετήθηκαν δύο εξωτερικοί οικίσκοι για την αντιμετώπιση περιστατικών Covid και έγινε αντικατάσταση της εισόδου των Επειγόντων περιστατικών ενώ προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε κονδύλια για τους χώρους Υγιεινής (Λουτρά-Τουαλέτες) που ουσιαστικά παραμένουν στην ίδια κατάσταση τα τελευταία 36 χρόνια.
Σίγουρα έχουν υπάρξει και καθυστερήσεις και λάθη, θέλω να διαβεβαιώσω όμως πως όλο το προσωπικό του ΚΥ Κρύας Βρύσης, προσπαθεί για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα μέσα στην λαίλαπα του Covid και ελπίζουμε στην κατανόηση και στη βοήθεια του κόσμου”.
*φωτο με τον αδελφό του, επίσης γιατρό ορθοπεδικό-χειρουργό στη Ζάκυνθο, Λεωνίδα Μαλιούφα

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου