Saturday, 20 April, 2024

Δικηγόρος του 19χρονου για Μποτρίνι: «Γνώριζε για τα βασανιστήρια στην κουζίνα»

Στο Open TV μίλησε ο δικηγόρος του 19χρονου από τα Γιαννιτσά, που εργαζόταν κάνοντας την πρακτική του στο εστιατόριο της Κέρκυρας

και ο οποίος κατήγγειλε τα βασανιστήρια στην κουζίνα, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι η ιατροδικαστική και εισαγγελική έρευνα θα δικαιώσουν τον πελάτη του.
Πέρα από τα βασανιστήρια που καταγγέλλει οι 19χρονος, όπως υποστηρίζει υποχρεωνόταν να εργάζεται 12 και 13 ώρες την ημέρα ενώ ανάλογη αντιμετώπιση βίωναν και άλλοι νεαροί μάγειρες που όμως δεν μιλούν γιατί φοβούνται πως δεν θα ξαναβρούν δουλειά. «Πρόκειται για μία πρωτοφανή, ακατανόητη, ανεξήγητη παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων του» λέει ο δικηγόρος.
«Τον έκαιγαν με καυτό λάδι και με εργαλεία κουζίνας. Έχει εξεταστεί από ιατροδικαστές κι όλα θα αποδειχθούν περίτρανα. Εάν γνωρίζει ή όχι (σ.σ.: ο Μποτρίνι) προκύπτουν μέσα από την έρευνα… Και γνώριζε… Μπορεί να ισχυρίζεται ό,τι ακριβώς νομίζει. Ό,τι έγινε για να μην εμφανιστεί στην Κέρκυρα υπόθεση αντίστοιχη των Ιωαννίνων, με τον Βαγγέλη Γιακουμάκη» δήλωσε ο δικηγόρος Στέφανος Νικολόπουλος. 

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου