Friday, 29 March, 2024

Διοίκηση του ΚΤΕΛ Ν. Πέλλας Α.Ε. για τη επικείμενη κατάσταση και τον τρόπο λειτουργίας

Η Διοίκηση του ΚΤΕΛ Ν. Πέλλας Α.Ε. με ευθύνη και ευαισθησία απέναντι στο σύνολο των πολιτών και φυσικά των μαθητών που ξεκίνησαν

ή θα ξεκινήσουν στο άμεσο μέλλον τα μαθήματά τους, συνεχίζει τις απολυμάνσεις των εγκαταστάσεων και όλων των λεωφορείων, τηρεί στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό τα μέτρα καθαριότητας και απολύμανσης των χώρων των εκδοτηρίων/σταθμών /πρακτορείων στην Έδεσσα, την Αριδαία, τη Σκύδρα, την Κρύα Βρύση και τα Γιαννιτσά, με πιστοποιημένη επιχείρηση απολυμάνσεων.
Μετά από τον εγκλεισμό όλων μας, η προσπάθεια διατήρησης των αποτελεσμάτων που καταφέραμε, είναι καθήκον και υποχρέωση όλων μας να «μείνουμε ασφαλείς». Από την έναρξη της πανδημίας εφαρμόσαμε επιπρόσθετα μέτρα προστασίας από τον νέο κορωνοϊό 2019n-CoV., με το ειδικό πιστοποιημένο συνεργείο καθαρισμού, με το οποίο συμβλήθηκε η εταιρεία μας, ειδικά για τον σκοπό αυτό, και σε καθημερινή βάση προβαίνει σε καθαρισμό και απολύμανση του εσωτερικού των λεωφορείων που δρομολογούνται, χρησιμοποιώντας ειδικά, εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ υλικά καθαρισμού και απολύμανσης, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στις χειρολαβές, τις πόρτες και όλα τα σημεία της καμπίνας κάθε λεωφορείου, κατά τα προβλεπόμενα στο πρωτόκολλο ενεργειών μεταφορέων.
Οι απολυμάνσεις στα κτίρια που στεγάζεται η εταιρία μας, πέραν της καθημερινής φροντίδας και καθαριότητας που γίνεται από απασχολούμενο προσωπικό, πραγματοποιούνται τρεις φορές την εβδομάδα, από την εν λόγω επιχείρηση και κάτω από την επίβλεψή μας, ώστε οι χώροι αναμονής-εργασίας της εταιρείας να είναι ασφαλείς τόσο για το επιβατικό κοινό, όσο και για τους εκατοντάδες εργαζόμενους μας.
Θα θέλαμε να σας επιστήσουμε την προσοχή ως προς τα μέτρα που έχει πάρει η Κυβέρνηση για τους χώρους αναμονήςκαι μεταφοράς ατόμων, που εμείς ακολουθούμε με κάθε ευλάβεια.
1. Υποχρεωτικά όλοι οι επιβάτες και το προσωπικό να φοράνε μάσκα μέσα στους κλειστούς χώρους και στα λεωφορεία κατά την ώρα του ταξιδιού, ενώ αντισηπτικά υπάρχουν πάνω σε κάθε λεωφορείο και σε όλα τα κισσέ των σταθμών.
2. Η πληρότητα που υποχρεωτικά μπορούν να εξυπηρετήσουν τα λεωφορεία κατά την διάρκεια των δρομολογίων, προς το παρόν, ανέρχεται στο ποσοστό του 50% των θέσεων, με σκοπό την τήρηση αποστάσεων.
3. Οι αποστάσεις τηρούνται και μέσα στις εγκαταστάσεις των σταθμών του ΚΤΕΛ, όπως επίσης και ο μέγιστος αριθμός των ατόμων με βάση τα τετραγωνικά, με ευλάβεια και υπευθυνότητα από τη μεριά όλων και υποχρεωτικά με μάσκες.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του ΚΤΕΛ Ν. ΠΕΛΛΑΣ Α.Ε. επιβεβαιώνουν ότι οι μετακινήσεις με τον στόλο της εταιρίας παραμένουν η ασφαλέστερη Δημόσια Υπεραστική υπηρεσία μεταφοράς αποδεικνύοντας σε κάθε περίπτωση την υπεροχή του.

Αγαπητοί επιβάτες, η εταιρεία «ΚΤΕΛ Ν. ΠΕΛΛΑΣ Α.Ε.» σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές και τον ΕΟΔΥ καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την απρόσκοπτη συνέχιση της εκτέλεσης των αναγκαίων για την μεταφορά των επιβατών, αλλά και την τροφοδοσία δρομολογίων, με πλήρη ασφάλεια για το προσωπικό και τους χρήστες των υπηρεσιών της εταιρείας, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν μπορεί να επιτευχθεί χωρίς τη δική σας συνεργασία και κατανόηση στην οποία προσβλέπουμε.
ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΕΛ Ν ΠΕΛΛΑΣ Α.Ε
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΓΟΥΣΤΕΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου