Tuesday, 19 March, 2024

Διονύσης Σταμενίτης: Ένα χρόνο μετά αποδείξαμε ότι η Πέλλα μπορεί να διεκδικήσει και να πετύχει!

Διονύσης Σταμενίτης: Ένα χρόνο μετά αποδείξαμε ότι η Πέλλα μπορεί να διεκδικήσει και να πετύχει!

Συμπληρώνεται σήμερα ένας χρόνος από τη μέρα που οι Έλληνες πολίτες εμπιστεύθηκαν τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Αμέσως, και σε πολύ μικρό διάστημα έγιναν πάρα πολλά και μάλιστα στο δεύτερο μισό της πρώτης περιόδου μέσα σε πρωτοφανείς υγειονομικές συνθήκες και τεράστιες δυσκολίες που προκάλεσε η εμφάνιση της υγειονομικής κρίσης.

Για τον πρώτο χρόνο διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας νομίζω μιλάνε καλύτερα τα έργα. Η συνέπεια, η ετοιμότητα και η ταχύτητα με την οποία προχωράει το κυβερνητικό έργο και οι αναγκαίες αλλαγές στη χώρα, έχουν δημιουργήσει συνολικά την εικόνα μιας νέας Ελλάδας, που βαδίζει στο μέλλον με σχέδιο και αυτοπεποίθηση.

Μέσα σε αυτόν τον πρώτο χρόνο και στα νέα πλαίσια που δημιουργήθηκαν αποδείξαμε ότι η Πέλλα μπορεί να διεκδικήσει με αξιώσεις και να πετύχει. Αλλού κερδήθηκαν σημαντικές μάχες όπως στον τομέα της αγροτοκτηνοτροφίας ή της υγείας. Αλλού πάλι, μπήκαν τα θεμέλια για να χτίσουμε στέρεα πάνω σε αυτά, και να αποκτήσουμε όσα στερηθήκαμε οι πολίτες της Πέλλας για δεκαετίες, όπως οι υποδομές και ένα σύγχρονο οδικό δίκτυο. Υπάρχουν και αυτά που χρειάζονται περισσότερο χρόνο όπως για παράδειγμα ο σχεδιασμός για την ανάπτυξη του τομέα της μεταποίησης.

Συνεχίζουμε με την ίδια όρεξη, κάνοντας βήματα μόνο μπροστά! Ο Νομός Πέλλας είναι ένας τόπος με αμέτρητα συγκριτικά πλεονεκτήματα, δε θα σταματήσω να το λέω. Και όσο οι συμπολίτες μου με τιμούν με την εμπιστοσύνη τους δεν θα σταματήσω ποτέ να αγωνίζομαι για να τα αξιοποιήσουμε.

Ένα χρόνο μετά, συνεχίζουμε και κερδίζουμε όλοι μαζί! Χτίζουμε το αύριο που θα φέρει την Πέλλα στην πρώτη θέση!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου