Thursday, 18 April, 2024

Διονύσης Σταμενίτης: « Η βάση της Νέας Δημοκρατίας έστειλε μήνυμα ανανέωσης της παράταξης και μήνυμα αγώνα απέναντι στον λαϊκισμό».

Αρχικά θα ήθελα να συγχαρώ τον νέο Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη για τη μεγάλη και ανατρεπτική νίκη του στις εσωκομματικές εκλογές.  Ήταν μια μάχη που την κέρδισε με την υποστήριξη των μελών και της βάσης της παράταξης μας.

Η νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας εποχής για τη Νέα Δημοκρατία, η οποία, ανανεωμένη, ισχυρή και ενωμένη, έχει πλέον σημαντικό χρέος απέναντι στον ελληνικό λαό ώστε να αναδείξει τις αδυναμίες και να ανατρέψει τις καταστροφικές πολιτικές της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Ταυτόχρονα, είναι μια νίκη που καταδεικνύει ότι τα αντανακλαστικά της ελληνικής κοινωνίας αντιδρούν απέναντι στον λαϊκισμό, στα ευχολόγια και τις εύκολες λύσεις που έχουν ανεβάσει τον «λογαριασμό» στα ύψη και οδηγούν τη χώρα με μαθηματική ακρίβεια στον γκρεμό.  Το πιο σημαντικό όμως, κατά την άποψη μου είναι ότι, αυτή η νίκη είναι μια επιλογή και μια επιβράβευση των καθαρών θέσεων και του αυθεντικού πολιτικού λόγου έναντι των επικοινωνιακών τακτισμών και των «στρογγυλεμένων» θέσεων.

Οι εσωκομματικές εκλογές κατέδειξαν ότι η Νέα Δημοκρατία είναι ένα βαθύτατα δημοκρατικό κόμμα. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσοι συνέβαλαν να διεξαχθεί η εκλογική αναμέτρηση, στα στελέχη του κόμματος, τους εθελοντές αλλά και πρωτίστως στα μέλη και τους φίλους της παράταξης που με τη συμμετοχή τους απέδειξαν ότι η Νέα Δημοκρατία είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να εγγυηθεί το μέλλον του τόπου. Συγχαρητήρια τέλος, και στους υπόλοιπους τρείς υποψήφιους Προέδρους για τον αγώνα και την προσπάθεια τους.

Στις 10 Ιανουαρίου η βάση της Νέας Δημοκρατίας έστειλε μήνυμα ανανέωσης και έδωσε πραγματική ελπίδα αλλαγής του τόπου και των καταστροφικών πολιτικών !

Διονύσης Σταμενίτης: « Η βάση της Νέας Δημοκρατίας έστειλε μήνυμα ανανέωσης της παράταξης και μήνυμα αγώνα απέναντι στον λαϊκισμό».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου