Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Διονύσης Σταμενίτης: Σε όλο τον νομό Πέλλας, σχεδιάζουμε το μέλλον του τόπου μας

Σε συνεχή επαφή και επικοινωνία με όλους τους πολίτες σε κάθε σημείο του Νομού Πέλλας, καθημερινά, βρίσκεται ο υπ. Βουλευτής Διονύσης Σταμενίτης.

Το πρωί του Σαββάτου, βρέθηκε στη λαϊκή αγορά της Σκύδρας, στο κέντρο της αγροτικής παραγωγής και είχε την ευκαιρία να συζητήσει με παραγωγούς, με φίλες και φίλους, για τα θέματα που βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος τους.

Το απόγευμα του Σαββάτου, παρακολούθησε την ομάδα χάντμπολ γυναικών Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών που πέτυχε σπουδαία νίκη και επέστρεψε στην Α1 κατηγορία: «Όσοι βρεθήκαμε χθες στο κλειστό των Γιαννιτσών θαυμάσαμε την προσπάθεια και το πάθος των αθλητριών μας! Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, όπως και στο προπονητικό επιτελείο και στη διοίκηση».

Την Κυριακή παραβρέθηκα στις εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Δήμος Πέλλας στο πλαίσιο του 17ου Διεθνούς Μαραθωνίου στην Πέλλα.

Και ακολούθως, επισκέφθηκε την Αξό, την Πετριά και το Λουτροχώρι. «Ανταλλάσσουμε προβληματισμούς και σχεδιάζουμε το κοινό μας μέλλον, το μέλλον του τόπου μας» δήλωσε ο υποψήφιος βουλευτής Διονύσης Σταμενίτης.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου