Tuesday, 23 April, 2024

Διονύσης Σταμενίτης:  «Την Κυριακή  στηρίζουμε τη Νέα Δημοκρατία και τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη για μια σταθερή κυβέρνηση»

Στις εκλογές της Κυριακής το διακύβευμα δεν είναι Νέα Δημοκρατία ή ΣΥΡΙΖΑ. Σε αυτές τις εκλογές το δίλλημα ξεπερνάει τους κομματικούς διαχωρισμούς. Την Κυριακή βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια τεράστια πρόκληση, με μια απόφαση για τις επόμενες γενιές, για το μέλλον και το αύριο της πατρίδας μας.

Τα ψέματα τελείωσαν. Τώρα πια ξέρουμε καλά ποιος μπορεί και έχει σχέδιο για τη χώρα και ποιος εκμεταλλεύεται τον πόνο και τις δυσκολίες των συμπολιτών μας. Η 7μηνη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μας κόστισε πολύ ακριβά. Τόσα ψέματα δεν έχουν ειπωθεί ποτέ από κανέναν. Τόση καταστροφή σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα δεν έχει προκληθεί ποτέ από κανέναν.

Τώρα ξέρουμε ότι τα προβλήματα λύνονται µε σταθερότητα, συνεργασία, σχέδιο και δουλειά. Με ειλικρίνεια και προοπτική. Η χώρα δεν έχει περιθώρια για τους πειραματισμούς τους. Οι πολίτες δεν έχουν ανάγκη τα ψέματα και τα ευχολόγια τους. Κερδίζουμε τώρα το μέλλον που δικαιούμαστε χωρίς άλλο ρίσκο.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης και η Νέα Δημοκρατία έχουν σχέδιο για να βγει η χώρα από το αδιέξοδο και να προχωρήσει με ασφάλεια και σταθερότητα. Αυτοί μας γύρισαν πίσω. Τώρα πάμε την Ελλάδα μπροστά.  Βάζουμε την Πέλλα μπροστά!

Διονύσης Σταμενίτης:  «Την Κυριακή  στηρίζουμε τη Νέα Δημοκρατία και τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη για μια σταθερή κυβέρνηση»

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου