Friday, 29 March, 2024

Διονύσης Σταμενίτης: «Το πρώτο βήμα έγινε. Συνεχίζουμε μέχρι την τελική νίκη»

Δήλωση του υποψήφιου βουλευτή Πέλλας της ΝΔ Διονύση Σταμενίτη για την προκήρυξη των εκλογών:
Στις 26 Μαΐου ο ελληνικός λαός, με την απόφαση του, οδήγησε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να μεταβεί χθες στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να ζητήσει τη διενέργεια πρόωρων εκλογών. Αυτή η εξέλιξη αποτελεί το πρώτο βήμα της μεγάλης πολιτικής αλλαγής στη χώρα. Το μήνυμα των ευρωεκλογών ήταν ξεκάθαρο: το μέλλον δεν μπορεί να περιμένει.
Οι δυνάμεις της οπισθοδρόμησης και του λαϊκισμού ηττήθηκαν οριστικά!
Οι πολίτες με την επιλογή τους, έδειξαν ότι εμπιστεύονται τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη και ότι έχουν αποφασίσει να τους αναθέσουν το δύσκολο έργο της ανασυγκρότησης της χώρας.
Στις 7 Ιουλίου, όλοι μαζί, ενωμένοι, αλλάζουμε σελίδα. Κάνουμε την Ελλάδα και πάλι, μια κανονική χώρα. Μια χώρα φωτεινή. Χτίζουμε το μέλλον που ονειρευόμαστε για τα παιδιά μας και φτιάχνουμε ένα παρόν ανθρώπινο. Εργαζόμαστε για μια Ελλάδα που θα ξέρει να υπερασπίζεται τα εθνικά της συμφέροντά, που θα δημιουργεί ευκαιρίες για τους νέους ανθρώπους, που θα επιβραβεύει τους κόπους μιας ζωής, που θα προστατεύει τον φυσικό της πλούτο, που θα προσελκύει επενδύσεις και θα αναδεικνύει τις τεράστιες δυνατότητες του πρωτογενούς της τομέα. Με λίγα λόγια, από τις 7 Ιουλίου αφήνουμε πίσω όλους αυτούς που πεισματικά ήθελαν μια χώρα μίζερη και στάσιμη, για να εξυπηρετούν μόνο τα κομματικά τους συμφέροντα και να λυμαίνονται το πραγματικό της πλούτο.
Στις ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου νίκησε η Ελλάδα. Νίκησαν όλοι οι Έλληνες.
Η προσπάθεια όμως δεν έχει φτάσει στο τέλος της. Από σήμερα, όλοι μαζί, ξεκινάμε τον αγώνα, μέχρι την τελική επικράτηση στις εθνικές εκλογές, για να μπορέσουμε ενωμένοι και δυνατοί να βάλουμε τη χώρα μας σε πορεία αναγέννησης και αισιοδοξίας.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου