Tuesday, 19 March, 2024

Δρόμος Θυσίας 2022: Βράβευση του διοικητή και των στελεχών της τροχαίας Γιαννιτσών

Ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος, απένειμε τιμητική πλακέτα στον Διοικητή Βασίλειο Πλούγαρλη και στα στελέχη του Τμήματος Τροχαίας  Γιαννιτσών

για την προσφορά τους στον Δρόμο Θυσίας 2022.

Ο Δήμαρχος τόνισε την συνεισφορά του Τ.Τ. Γιαννιτσών δίνοντας σε όλους συγχαρητήρια για την συμβολή τους στην επιτυχία του Δρόμου Θυσίας, σημειώνοντας χαρακτηριστικά “Ο διοικητής και τα στελέχη της τροχαίας είναι καθημερινά δίπλα στον πολίτη, κομμάτι της κοινωνίας μας. Από την τήρηση του ΚΟΚ στον δήμο μας  μέχρι τις δράσεις οδικής ασφάλειας που πραγματοποιούν σε μαθητές και σχολεία”.  

Ο Διοικητής Βασίλειος Πλούγαρλης, ευχαρίστησε τον  δήμαρχο για τη βράβευση καθώς και για την άριστη συνεργασία, ενώ, δήλωσε ότι πρώτη φορά  στα είκοσι χρόνια της επαγγελματικής του πορείας βραβεύεται από κάποιον δήμαρχο και είναι ιδιαίτερα τιμητική και συγκινητική η στιγμή αυτή, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «η πλακέτα αυτή δεν ανήκει μόνο σε εμένα, ανήκει σε όλα τα στελέχη του τμήματός μου». Ο πρόεδρος της Ομάδας Μαραθωνίου Γιαννιτσών Νίκος Τομπουλίδης πρόσφερε το μετάλλιο και την μπλούζα του αγώνα, ενώ παρόντες ήταν οι αντιδήμαρχοι, Αθ. Επιτροπάκης, Κων/νος Μπαλτζίδης,  ο επικεφαλής της ομάδας ποδηλασίας Τάσος Ουργαντζόγλου και η υπεύθυνη της διοργάνωσης, Δώρα Συλλέκτη.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου