Friday, 29 March, 2024

Δρόμος Θυσίας 2022 στα Γιαννιτσά

O χρόνος μετρά αντίστροφα για την εκκίνηση του Δρόμου Θυσίας 2022. Ο Δήμος Πέλλας σε συνεργασία με την Ομάδα Μαραθωνίου Γιαννιτσών

προετοιμάζεται εντατικά για την υποδοχή των δρομέων.

Οι εγγραφές γίνονται κυρίως ηλεκτρονικά και όλες οι πληροφορίες παρέχονται στην ιστοσελίδα ημιμαραθωνίου του Δήμου Πέλλας, www.dimospellas.gr/marathon

Εθελοντές εξειδικεύονται και στελεχώνουν τις γραμματείες εγγραφών, εκκίνησης, ασφάλειας, υποστήριξης, τερματισμού και απονομών ώστε να ανταποκριθούν με τον καλύτερο τρόπο στις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις της διοργάνωσης.                       

Οι εγγραφές των δρομέων συνεχίζονται και θα γίνονται μέχρι και μία ώρα πριν τον αγώνα, κυρίως για τους δρομείς που έρχονται από όλη την Ελλάδα. Παρακαλούμε τους δρομείς των Γιαννιτσών και της ευρύτερης περιοχής να εγγραφούν όσο το δυνατόν πιο έγκαιρα για να διευκολύνουν τη διοργάνωση.  

Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΜΟΝΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ  ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΩΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ.

Δρόμος “ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΡΟΝΤΖΟΣ” και Δρόμος  μαθητών

Μια όμορφη αθλητική εμπειρία για όλους!

Αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για ομαδικές συμμετοχές φίλων με τις οικογένειές τους, καθώς με τους παράλληλους αγώνες, τον Δρόμο “ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΡΟΝΤΖΟΣ” 6.000μ. και τον Δρόμο των μαθητών 1.000μ. δίνεται η δυνατότητα για μια όμορφη αθλητική εμπειρία για όλες τις ηλικίες.  

Επισημαίνεται πως στον Δρόμο “Β. ΒΡΟΝΤΖΟΣ” των 6.000μ. τα παιδιά θα συμμετάσχουν μόνο με συνοδεία ενηλίκων, όπως και τα νήπια που θα συμμετάσχουν στο Δρόμο των 1.000μ.

Μετά την αναγκαστική παύση δύο ετών λόγω των μέτρων του κορονοϊού, καλούμε τα σχολεία να συμμετέχουν με τους Διευθυντές και τους εκπαιδευτικούς τους, ενθαρρύνοντας  όλους τους μαθητές να λάβουν μέρος σε αυτόν τον αγώνα με τα πολλαπλά μηνύματα. Μηνύματα μνήμης, σεβασμού, ήθους, και παράλληλα μηνύματα αθλητικής δραστηριοποίησης και υιοθέτησης ενός εναλλακτικού τρόπου ζωής.    

Οι οικογένειες δίνουν μία μόνο συνδρομή, ανεξάρτητα από τα άτομα που συμμετέχουν και όλοι οι μαθητές- φοιτητές  και οι άνεργοι τρέχουν ελεύθερα χωρίς συνδρομή. 

Πληροφορίες:

Δήμοs Πέλλας/Γραφείο Αθλητισμού,  τηλ 2382350850

email: aodig@giannitsa.gr 

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου