Friday, 26 April, 2024

Δωρεά απινιδωτή από την κα Άννα Μικροπούλου, στο Δημοτικό σχολείο Καρυώτισσας

Ένα όνειρο και μεγάλος στόχος είναι γεγονός για το Δημοτικό σχολείο της ΤΚ Καρυώτισσας, του δήμου Πέλλας-και αυτό χάρη

για ακόμη μια φορά στην κυρία Άννα Μικροπούλου-που πρόσφερε έναν απινιδωτή, μία μεγάλη και σημαντική προσφορά για το σχολείο μας και για το χωριό μας!!! Σύντομα θα ακολουθήσουν και κάποιες δράσεις για ενημέρωση και εκπαίδευση για τον απινιδώτη.
Ευχαριστούμε πολύ κυρία Άννα Μικροπούλου!
Ένα σημαντικό μηχάνημα που μπορεί να σώσει ζωές (αχρείαστο να είναι) για τα παιδιά μας, αλλά και για όλους τους συγχωριανούς μας.
Η κα Άννα Μικροπούλου, δήλωσε σχετικά: “Σήμερα είναι για το φαρμακείο μας μια μεγάλη μέρα. Για να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας σε όλους εσάς, που μας στηρίζετε 28 χρόνια περίπου, παραδώσαμε στον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού μας Σχολείου εναν αυτόματο απινιδωτή.
Έτσι το χωριό μας ανήκει πλέον στα χωριά που έχουν απινιδωτές για τους κατοίκους τους. Το μηχάνημα αυτό που σώζει ζωές, είναι στη διάθεση όλων των κατοίκων του χωριου μας. Τέλος και πιο σημαντικό, είμαστε σαν φαρμακείο σε επικοινωνία με τον σύλλογο του Δημοτικού Σχολείου, Νίκο Κατσαμπέρη και τα υπόλοιπα παιδιά έκαναν και κάνουν θαύματα) και ετοιμάζουμε μια σειρά από δράσεις που θα σας εκπλήξουν”.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου