Thursday, 25 April, 2024

Δύο ακόμη καρδιές στην πόλη της Έδεσσας – Προσφορά αγάπης

Άλλες δύο καρδιές αγάπης, πρόσθεσε ο Δήμος Έδεσσας μέσα στην πόλη.

Θυμίζουμε ότι όλα ξεκίνησαν με την τοποθέτηση της πρώτης κατασκευής έξω από το Δημαρχείο.
Εκεί οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να βάζουν σε αυτή τα πλαστικά καπάκια από μπουκάλια αναψυκτικών και νερών, που στη συνέχεια δίνονται στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Έδεσσας.
Αυτά τα καπάκια (ποσότητα) εξαργυρώνονται με την προσφορά αναπηρικών αμαξιδίων, που στη συνέχεια διατίθενται σε άτομα που τα χρειάζονται και δεν έχουν χρήματα να τα αγοράσουν.


Τώρα πλέον η Έδεσσα διαθέτει τρεις τέτοιες καρδιές.
Η μία βρίσκεται έξω από το Δημαρχείο, η άλλη στην περιοχή των ΤΑΞΙ (Κέντρο πόλης) και η τρίτη στην περιοχή των Καταρρακτών.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι η καρδιά στο Δημαρχείο είναι η τρίτη φορά που γεμίζει, γεγονός που δείχνει την άμεση ανταπόκριση των δημοτών, στην πρωτοβουλία που ανέλαβε η Δημοτική αρχή.
Για το θέμα αυτό ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου, μας είπε τα εξής: “Χαίρομαι ειλικρινά που ως Δήμος έχουμε συμμετοχή στα κοινωνικά δρώμενα του τόπου.
Αυτές οι καρδιές συμβάλλουν σημαντικά στην ενεργοποίηση του εθελοντισμού, στην προσφορά προς τον συνάνθρωπο, ενώ παράλληλα δείχνουν και μία περιβαλλοντική εκτίμηση της ίδιας της κοινωνίας στην καθημερινότητα μας.
Ευχαριστώ, όλες και όλους που ανταποκρίθηκαν άμεσα σε αυτή την κίνηση, όπως και τον συλλογικό φορέα, που στη συνέχεια δείχνει την αγάπη του προς τον συνάνθρωπο.
Κάνω έκκληση σε όλους, να τοποθετούν πλέον τα καπάκια μέσα σε αυτές τις καρδιές”.
Αξίζει να σημειωθεί ότι θα δούμε και άλλες τέτοιες κατασκευές μέσα στην πόλη, ενώ σύντομα, θα υπάρχουν σε αυτές το λογότυπο του Δήμου Έδεσσας, καθώς και διάφορα συνθήματα! Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου