Saturday, 20 April, 2024

Δ. Σταμενίτης: Αίτημα για εκσυγχρονισμό του Αθλητικού Κέντρου Αριδαίας

Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στ. Πέτσα πραγματοποίησαν, από κοινού, ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Δ. Σταμενίτης

ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρ. Μπάτσης και ο Αντιδήμαρχος της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Γ. Κετικίδης την Τετάρτη 08 Δεκεμβρίου 2021.
Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η χρηματοδότηση παρεμβάσεων σε αθλητικές υποδομές του Δήμου Αλμωπίας. Συγκεκριμένα, κατατέθηκε από πλευράς Δήμου Αλμωπίας το αίτημα χρηματοδότησης για κατασκευή ελαστικού τάπητα (ταρταν) και παροχή εξοπλισμού στο Αθλητικό Κέντρο Αριδαίας (εκτιμώμενος προϋπολογισμός 750.000 ευρώ).
Όπως σημειώθηκε, πρόκειται για μια σημαντική παρέμβαση που θα αναβαθμίσει το στάδιο και θα εξυπηρετήσει τις υποχρεώσεις των τοπικών αθλητικών σωματείων αλλά και των μεμονωμένων αθλούμενων από την ευρύτερη περιοχή.
Από την πλευρά του ο κ. Πέτσας αναγνωρίζοντας τόσο τη σημασία της παρέμβασης για νέο χλοοτάπητα αλλά και την αναγκαιότητα ενημέρωσε το Βουλευτή κ. Σταμενίτη και το Δήμαρχο κ. Μπάτση ότι άμεσα οι υπηρεσίες του Υπουργείου Εσωτερικών θα εξετάσουν το αίτημα και μέχρι τέλος Δεκεμβρίου το Υπουργείο θα απαντήσει σχετικά.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου