Friday, 29 March, 2024

Δ. Σταμενίτης: «Προτάσεις έργων στο Ταμείο Ανάκαμψης και για τα Κ.Υ. Κρύας Βρύσης, Σκύδρας, Αριδαίας και Άρνισσας»

 Συνεχίζοντας τη συνεργασία του με τη Διοίκηση της 3ης ΥΠΕ ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Διονύσης Σταμενίτης

ενημερώθηκε σήμερα από τον Παν. Μπογιατζίδη για τις προτάσεις προς ένταξη στο Ταμείο Ανάκαμψης έργων/παρεμβάσεων που αφορούν τα Κέντρα Υγείας του Νομού Πέλλας.

Ομοίως, όπως και για τις Νοσοκομειακές Μονάδες της Πέλλας, στο πλαίσιο της χρηματοδότησης παρεμβάσεων στις υποδομές υγείας της χώρας από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, η 3η ΥΠΕ έχει καταρτίσει κατάλογο προτάσεων για την αναβάθμιση των Κέντρων Υγείας της περιοχής συνολικού προϋπολογισμού και για τις τέσσερις, 6.400.000 εκ. ευρώ.  

Συγκεκριμένα η πρόταση περιλαμβάνει:

  1. Για το Κέντρο Υγείας Κρύας Βρύσης παρεμβάσεις 1,7 εκ. ευρώ
  2. Για το Κέντρο Υγείας Αριδαίας παρεμβάσεις 2 εκ. ευρώ.
  3. Για το Κέντρο Υγείας Σκύδρας παρεμβάσεις 1,5 εκ. ευρώ.
  4. Για το Κέντρο Υγείας Άρνισσας παρεμβάσεις 1,2 εκ. ευρώ.

Επιπλέον, όσον αφορά τις Νοσοκομειακές Μονάδες, στις προτάσεις, που γνωστοποιήθηκαν με προηγούμενο δελτίο τύπου του Βουλευτή, περιλαμβάνονται και προτάσεις ανακαίνισης των χώρων ΤΕΠ: α. για το Νοσοκομείο Γιαννιτσών ύψους 988.449,47 ευρώ και β. για το Νοσοκομείο Έδεσσας ύψους 844.235,78 ευρώ.

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε το προηγούμενο δελτίο τύπου που αφορά τις νοσοκομειακές μονάδες: https://stamenitis.gr/09102023-2/

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου