Friday, 29 March, 2024

Δ.Σ. Πέλλας: Αρμαγεδώνας δικαστικών αποφάσεων στη ΔΗΚΕΠΑΠ

Δ.Σ.  Πέλλας: Αρμαγεδώνας δικαστικών αποφάσεων στη ΔΗΚΕΠΑΠ

Χαλαρή η ατμόσφαιρα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Πέλλας την Τρίτη, 21-7-2015 καθώς κυριάρχησε η ραθυμία, προφανώς λόγω της αφόρητης ζέστης όλης της ημέρας!

Κανείς από την Αντιπολίτευση δεν έθεσε ερώτηση προ ημερησίας οπότε ο πρόεδρος του ΔΣ Χ. Πασσαλής πέρασε απευθείας στα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Το πρώτο, αφορούσε την έγκριση της απόφασης του Δ/κού Συμβουλίου της ΔΗΚΕΠΑΠ για την έγκριση ισολογισμού – απολογισμού του 2014. Ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος, Α. Καραμπατζάκης σχολίασε ότι το 2014 η ΔΗΚΕΠΑΠ έκλεισε με ζημία 338.889 ευρώ και ο πρόεδρος Κ. Μπαλτζίδης απάντησε πως η Επιχείρηση αντιμετωπίζει έναν Αρμαγεδώνα! Μία καταιγίδα δικαστικών αποφάσεων που έχουν τελεσιδικήσει από τις Επιχειρήσεις των πρώην Καποδιστριακών δήμων και τα ποσά είναι 25- 30.000 ευρώ για κάθε υπόθεση… Όπως ανέφερε ο πρόεδρος «Έχουμε εξοφλήσει μεγάλο μέρος από αποφάσεις και στόχος η εξυγίανση της ΔΗΚΕΠΑΠ. Όταν κάνεις πολιτισμό άλλωστε (προς τον κ. Καραμπατζάκη) δεν βγάζεις κατ’ ανάγκην λεφτά, οπότε μην απορείτε αν είναι στο μείον ο ισολογισμός».

Η παράταξη του κ. Παπανικολάου καταψήφισε με το σκεπτικό: «Όταν δούμε θετικά αποτελέσματα θα υπερψηφίσουμε». Η παράταξη του κ. Σταυρίδη ήταν απούσα, η κ. Παπαδοπούλου επίσης καταψήφισε ενώ ο κ. Καστερίδης δήλωσε παρών.

Το κλίμα που επικρατούσε είναι ενδεικτικό στις φωτογραφίες! 40 βαθμοί ήταν αυτοί! Στην αρχή της συνεδρίασης η ‘’πτέρυγα’’ της αντιπολίτευσης ήταν σχεδόν άδεια και στη συνέχεια προστέθηκαν δυο τρεις σύμβουλοι. Οι της συμπολίτευσης δεν είχαν και μεγάλα κέφια και ασχολούνταν με τα κινητά τους ή με συζητήσεις μεταξύ τους…

021 006 010 014 015

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου