Friday, 29 March, 2024

Εγκαίνια παιδικής χαράς Λουτροχωρίου Σκύδρας

Στο Λουτροχώρι Σκύδρας, την Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019, ανήμερα της γιορτής της Αναλήψεως του Κυρίου και του φερώνυμου Ιερού Ναού εγκαινιάστηκε με τις ευλογίες

της εκκλησίας μας από τον ιερέα, αΝικόλαο Μπίνη η ολοκαίνουργια παιδική χαρά στο χώρο της πλατείας.
Η τελετή πραγματοποιήθηκε με την παρουσία και τη συμμετοχή της Δημάρχου Σκύδρας Κατερίνας Ιγνατιάδου, των συνεργατών της και πολλών κατοίκων του Λουτροχωρίου.


Η Δήμαρχος Σκύδρας με αφορμή τον εγκαινιασμό της παιδικής χαράς δήλωσε μεταξύ άλλων τα εξής: «Μια σύγχρονη, ασφαλή και ευρωπαϊκών απαιτήσεων και προδιαγραφών παιδική χαρά εγκαινιάσαμε σήμερα μέσα στον πανέμορφο και ειδυλλιακό χώρο της πλατείας Λουτροχωρίου. Ένα ακόμη έργο αναβάθμισης και βελτίωσης της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας παραδίδουμε σήμερα τηρώντας επακριβώς την υπόσχεση και τη δέσμευση που είχαμε αναλάβει στο πρόσφατο παρελθόν. Οι εικόνες που βλέπουμε με την παιδική χαρά γεμάτη από ευτυχισμένα παιδιά, μας ικανοποιεί και μας χαροποιεί ιδιαίτερα.


Ευχή όλων μας η παιδική χαρά να διατηρείται σε άριστη κατάσταση και να είναι πάντα γεμάτη από χαρούμενα παιδιά!
Χρόνια Πολλά με υγεία για τους συμπολίτες μας του Λουτροχωρίου και του Μανδάλου λόγω της θρησκευτικής γιορτής των τοπικών τους εκκλησιών αλλά και για όλους τους συμπολίτες μας.
Σας ευχαριστώ ολόθερμα όλες κι όλους για τη συνεργασία, την αγάπη και τη στήριξή σας. Μαζί συνεχίζουμε»!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου