Friday, 19 April, 2024

Εγκαίνια 6ης Pella Agro στην Κρύα Βρύση, χωρίς την… έκθεση!

Το βράδυ της Τετάρτης, 28 Αυγούστου 2019 ζήσαμε τα εγκαίνια της 6ης PELLA AGRO, της 32ης Γεωργικής-Βιοτεχνικής Έκθεσης Κρύας Βρύσης.

Μετά από αρκετά χρόνια, μας έκανε την τιμή ένας υφυπουργός να την επισκεφθεί και να παραβρεθεί στην τελετή εγκαινίων, διότι τουλάχιστον την τελευταία πενταετία η υποβάθμιση ήταν τόσο φανερή, ακόμη και σε έναν άνθρωπο που θα βρισκόταν για πρώτη φορά στην Κρύα Βρύση… Δείτε εδώ την περσινή έκθεση

Οι παλιές δόξες πέρασαν σίγουρα ανεπιστρεπτί, και από άποψης περιπτέρων και συμμετοχών, όπως και ενδιαφέροντος επισκεπτών.

Το ζήτημα για έναν νέο επισκέπτη θα ήταν αν ήξερε που βρέθηκε χθες ή τις επόμενες ημέρες που ίσως θελήσει να δει την λεγόμενη PELLA AGRO, την 32η Γεωργική-Βιοτεχνική Έκθεση Κρύας Βρύσης. Υπάρχει κάπου ένα πανό πέριξ της έκθεσης που να διευκρινίζει που έχει βρεθεί; Περί τίνος πρόκειται; Μήπως για ένα πανηγύρι της περιοχής; Μήπως εγκαίνια του δήμου;;; Το πανό πίσω από την εξέδρα των ομιλητών, γράφει νέτα σκέτα «Δήμος Πέλλας»!

Καλωσορίσατε λοιπόν! Που; Ε, όλο και κάποιον θα ρωτήσουμε και θα μάθουμε τι συμβαίνει αυτές τις μέρες στην Κρύα Βρύση!

Ανάμεσα σε…  πάγκους πανήγυρης ή παζαριού, με ‘σενδόνια’ και κουβερλί, σουβλάκια και κοκαλάκια, κάπου τριγύρω υπάρχουν και οι οργανωμένοι επιχειρηματίες, με αγροτικά μηχανήματα και άλλα ενδιαφέροντα για τους γεωγροκτηνοτρόφους! Καλή δουλειά να ευχηθούμε σε όλους τις ημέρες αυτές!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου