Saturday, 20 April, 2024

Εγκατάσταση Ιατροτεχνολογικού Εξοπλισμού στη Νοσηλευτική Μονάδα Γιαννιτσών του Νοσοκομείου Πέλλας

Με στόχο την αναβάθμιση και την βελτιστοποίηση των παρεχομένων υπηρεσιών υγείας εγκαταστάθηκε πρόσφατα στη Μονάδα Γιαννιτσών νέος ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός, μέσω του Προγράμματος Προμηθειών του Νοσοκομείου. Συγκεκριμένα η προμήθεια αφορά στον εξής εξοπλισμό:

α) Σύστημα Ψηφιοποίησης Ακτινογραφίας και Μαστογραφίας στο Ακτινοδιαγνωστικό Εργαστήριο, το οποίο παρέχει απεικονιστικές πληροφορίες ακριβείας, συμβάλλοντας στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα όσον αφορά στην ποιότητα της εικόνας, επιτυγχάνοντας ακριβέστερη και ορθότερη διάγνωση.

β) Γαστροσκόπιο και Κολονοσκόπιο στο Γαστρεντερολογικό Ιατρείο, με το οποίο παρέχεται η δυνατότητα έγκυρης διάγνωσης των νοσημάτων του πεπτικού συστήματος.
γ) Βρογχοσκόπιο στην Μ.Ε.Θ.. Πρόκειται για εξοπλισμό που χρησιμοποιείται για διαγνωστικούς και θεραπευτικούς σκοπούς.
δ) Πηγή Ψυχρού Φωτισμού LED Λαπαροσκοπικού Πύργου και Σύστημα Αυτοσυγκρατούμενων Χειρουργικών Αγκίστρων στο Χειρουργείο. Χρησιμοποιείται σε όλο το φάσμα των λαπαροσκοπικών εγχειρήσεων και εξασφαλίζει σημαντικά πλεονεκτήματα έναντι της παραδοσιακής χειρουργικής.
ε) Τρία Φορητά Μόνιτορ Παρακολούθησης Ασθενών. Εξοπλισμός που συμβάλλει στην καταγραφή των σημαντικότερων παραμέτρων των ασθενών, βοηθώντας τους επαγγελματίες υγείας στην συνεχή παρακολούθηση των ζωτικών λειτουργιών, καθώς και στην ποιοτική αξιολόγησή τους.
στ) Συσκευή Υπέρυθρης Ακτινοβολίας στο Φυσιοθεραπευτήριο του Νοσοκομείου. Μια εναλακτική και παράλληλη προσέγγιση για την ανακούφιση και αποκατάσταση των ασθενών. Προτεραιότητά μας παραμένει πάντα η εξασφάλιση των δεδομένων απαιτήσεων ποιότητας και ασφάλειας για τους ασθενείς που επισκέπτονται την Μονάδα Γιαννιτσών του Γ.Ν. Πέλλας.

Εγκατάσταση Ιατροτεχνολογικού Εξοπλισμού στη Νοσηλευτική Μονάδα Γιαννιτσών του Νοσοκομείου Πέλλας

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου