Friday, 19 April, 2024

Εθελοντική αιμοδοσία του 1ου ΕΠΑ.Λ. Έδεσσας

   Την Δευτέρα 21 και την Τρίτη 22 Μαρτίου 2016 στον χώρο του 1ου ΕΠΑ.Λ. Έδεσσας για δέκατη τρίτη συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε εθελοντική αιμοδοσία με πολύ μεγάλη επιτυχία.

   Ο Διευθυντής του 1ου ΕΠΑ.Λ. Έδεσσας  κ. Μιμιλίδης Πλάτωνας και η υπεύθυνη καθηγήτρια κ.Κωνσταντινίδου Αναστασία, αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για την αιμοδοσία.

   Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους μαθητές του σχολείου μας που με προθυμία έγιναν δωρητές αίματος και συνεισέφεραν έμπρακτα στην ανάπτυξη του θεσμού της εθελοντικής αιμοδοσίας στην πόλη μας. Ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση-πρόκληση, έδωσαν το μήνυμα ότι οι νέοι διαθέτουν ευαισθησία για τις κοινωνικές δράσεις αλληλεγγύης και ανθρωπιάς, πρωτοστατώντας σ’ αυτές.

DSCN0498

   Ευχαριστούμε επίσης θερμά:

Το Δ/ντή του σταθμού αιμοδοσίας του Γ.Ν. Έδεσσας κ. Νούση Σταύρο, την γιατρό κ. Αλεξίου Χριστίνα καθώς και το προσωπικό του σταθμού αιμοδοσίας κ.κ. Ζούμη Αναστασία ( παρασκευάστρια ), Ευσταθιάδου Δάφνη και Διαμαντοπούλου Καλλιόπη ( νοσηλεύτριες ) για  τη συμμετοχή τους στην πραγματοποίηση  της αιμοδοσίας.
Τους Διευθυντές των Σχολικών Μονάδων που παρότρυναν τους μαθητές στην προσπάθεια αυτή.
Τους συναδέλφους καθηγητές που έλαβαν μέρος στην αιμοδοσία.
Τον πρώην συνάδελφο κ. Δρένο Διονύση για την πολύτιμη βοήθειά του.
Τους μαθητές της Β’ τάξης Νοσηλευτικής για τη συμβολή τους στη διεξαγωγή της εθελοντικής αιμοδοσίας στο πλαίσιο του προγράμματος Σχολικών δραστηριοτήτων με θέμα «Αιμοδοσία-Πράξη Αγάπης».

DSCN0494 DSCN0487

Εθελοντική αιμοδοσία του 1ου ΕΠΑ.Λ. Έδεσσας

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου