Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Ειδικό Σχολείο Έδεσσας: Έκλεισε για ανύπαρκτο κρούσμα; Πώς “κοκκίνισαν” τον Νομό!

Ο δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης αναφέρει σε ανάρτηση του: Ελάτε να δείτε τώρα πως ανεβάζουν τα νούμερα οι απατεώνες!

Και μάλιστα ακόμα και σε βάρος των παιδιων ΑμΕΑ οι ανάλγητοι και ελατε να δείτε πως η Έδεσσα και ο νομός, από τη μια στιγμή στην άλλη, μπήκε στο “βαθύ κόκκινο”!

ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΔΕΣΣΑΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ, 10 ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΜΕΑ ΚΑΙ 6 ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ… ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΝ, ΟΥ Τ Ε  ΟΤΑΝ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΜΕΑ!

Την προηγούμενη Παρασκευή βγαίνει το ράπιντ τεστ μίας δασκάλας θετικό. Ενημερώνεται ο Ε.Ο.Δ.Υ.: ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ, ΑΛΛΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ:

Η δασκάλα κάνει μοριακό: Α Ρ Ν Η Τ Ι Κ Ο! ΚΑΙ  Τ Ο Τ Ε  ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ;;;

ΓΙΑΤΙ  Τ Ο Τ Ε  ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΝΑ ΤΟ “ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ”! Κάνει και ΔΕΥΤΕΡΟ μοριακό η δασκάλα: ΑΡΝΗΤΙΚΟ  Κ Α Ι  Α Υ Τ Ο! Ο Ε.Ο.Δ.Υ. ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΡΚΟΥΜΑΝΕΑ Α Ρ Ν Ε Ι Τ Α Ι  ΝΑ ΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ, ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΔΙΑΜΑΡΥΤΥΡΙΕΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΓΟΝΕΩΝ: “ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΑΝΑΤΡΑΠΗΚΕ ΤΟ ΡΑΠΙΝΤ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΜΟΡΙΑΚΑ! Ο,ΤΙ  ΓΡΑΦΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΞΕΓΡΑΦΕΤΑΙ!

…“εμάς δεν μας ενδιαφέρουν τα αρνητικά, μόνο το θετικά”, δε πα να ‘χεις δηλαδή κάνει στο καπάκι 100 μοριακά αρνητικά μετά το πρώτο θετικό ράπιντ τεστ, ώστε ο Ε.Ο.Δ.Υ. να κρατάει τα “κρούσματα”, το ήξερα ότι δεν περνάνε τα εξιτήρια στο σύστημα, ακόμη και οι μεταφορές εντός των νοσοκομείων απο κλινικές κόβιντ σε άλλες και ότι βάζουν σε κλινικές κόβιντ να νοσηλεύονται άνθρωποι που δεν νοσούν αλλά είναι απλώς ασυμπτωματικοί θετικοί και γράφουν ψευδείς νοσηλείες, το ήξερα ότι όσα θετικά αποτελέσματα έχει ένας άνθρωπος, τόσα “κρούσματα” γράφει ο Ε.Ο.Δ.Υ… το ήξερα ότι βγάζουν ψευδή θετικά μοριακά τεστ εκτοξεύοντας τους κύκλους στο διάστημα,… εδώ σκοτώνουν ανθρώπους για να στηρίξουν την απάτη της “πανδημίας”, στα παιδάκια ΑμΕΑ θα κολλούσαν…;

Αλλά όπως και να το κάνεις, όταν σκέφτεσαι τα παιδάκια αυτά φυλακισμένα, που ούτε στο δρόμο μπορούν να βγουν ενώ η φυλακή αυτή εκθέτει σε τεράστιο κίνδυνο την υγεία και τη ζωή τους, μόνο και μόνο για να γράφει νούμερα ο Ε.Ο.Δ.Υ., τρελαίνεσαι… η συνέχεια στη σελίδα του κ. Αντωνιάδη

Επίσης, να σημειώσουμε ότι έχει κλείσει το Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο Σκύδρας *ενημέρωση Υπουργείου-άγνωστο αν όντως υπήρξε θετικό κρούσμα ή αν συμβαίνει το ίδιο με την περίπτωση της Έδεσσας! 

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου