Thursday, 28 March, 2024

Εκδήλωση Συλλόγου Εδεσσαίων Θεσσαλονίκης

Στην ετήσια εκδήλωση του Συλλόγου Εδεσσαίων Θεσσαλονίκης για την επέτειο απελευθέρωσης της Έδεσσας από τον Τουρκικό ζυγό, συμμετείχαν ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου

ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φίλιππος Γκιούρος και η αντιδήμαρχος κα. Μαρούλα Βλάχου – Κατσάρα.
Ο Φίλιππος Γκιούρος, νομικός και Πρόεδρος του Δ.Σ. Έδεσσας, πραγματοποίησε ομιλία με θέμα την απελευθέρωση της πόλης, ενώ η συγγραφέας Αδελαΐδα Ισμυρλιάδου μίλησε για το Γυμνάσιο Περικαλλές. Την εκδήλωση πλαισίωσε το χορευτικό συγκρότημα του Φ.Σ. Έδεσσας «Μέγας Αλέξανδρος».


Ο Δήμαρχος Έδεσσας με αφορμή την εκδήλωση δήλωσε: «Ευχαριστούμε θερμά τον Σύλλογο Εδεσσαίων Θεσσαλονίκης και τον ακούραστο Πρόεδρο Δημήτρη Παυλίδη για την προσφορά τους. Η διατήρηση των δεσμών των εκατοντάδων Εδεσσαίων που ζουν στη Θεσσαλονίκη με τη γενέθλια πόλη τους έχει ιδιαίτερη σημασία και είναι ένα έργο στο οποίο ο Σύλλογος έχει ιδιαίτερη συμβολή.
Θέλω να συγχαρώ τον στενό μου συνεργάτη Φίλιππο Γκιούρο για την εμπεριστατωμένη του ομιλία, όπως επίσης και την κα Αδελαΐδα Ισμυρλιάδου. Δύο καθηλωτικές εισηγήσεις που έδωσαν μία διαφορετική νότα στην εκδήλωση».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου