Thursday, 28 March, 2024

Ελεύθεροι οι συλληφθέντες για την επίθεση εναντίον του δράστη του φονικού στην Κρύα Βρύση

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν οι τρεις συλληφθέντες για την επίθεση εις βάρος του 38χρονου δράστη του φονικού στην Κρύα Βρύση, με θύμα την 69χρονη γιαγιά.
Οι συλληφθέντες, μεταξύ των οποίων ο 48χρονος γιος της 69χρονης, όπως επίσης και δύο φίλοι του μετά την απολογία τους στον Ανακριτή Γιαννιτσών, αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, απαγόρευση προσέγγισης της οικείας του 38χρονου δράστη, καθώς και να δίνουν το «παρών» στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα.


Οι τρεις άνδρες κατηγορούνται ότι μετά το έγκλημα επιτέθηκαν στον δράστη κι ενώ εκείνος είχε αποπειραθεί να αυτοπυροβοληθεί με την ίδια καραμπίνα που διέπραξε νωρίτερα την ανθρωποκτονία.


Ο 38χρονος νοσηλεύεται φρουρούμενος στη Β’ ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι τα κίνητρά του ήταν προσωπικά και ειδικότερα πιθανολογείται ότι ο ίδιος ωθήθηκε στην πράξη αυτή διότι τον απέρριψε ερωτικά η εγγονή της 69χρονης. Υπό τις συνθήκες αυτές, το βράδυ της περασμένης Τρίτης έφτασε οπλισμένος έξω από το οικογενειακό σπίτι της νεαρής κοπέλας, όπου άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως, με τραγική συνέπεια να πέσει νεκρή από τα πυρά του η άτυχη γυναίκα.

Με πληροφορίες thestival

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου