Thursday, 18 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Ελληνική αστυνομία: Μόνιμες προσλήψεις στην Τράπεζα της Ελλάδος

Στην πρόσληψη 76 μονίμων υπαλλήλων στην Τράπεζα της Ελλάδος με διαγωνισμό για τις ανάγκες ασφάλειας ή φρούρησης

των εγκαταστάσεων ή χώρων, καθώς και για τη συνοδεία χρηματαποστολών, εξέδωσε η Ελληνική Αστυνομία (ΕΛ.ΑΣ.).
Όπως αναφέρεται:
-Από τον αριθμό των προκηρυσσομένων θέσεων κατά τα ανωτέρω, ποσοστό 80% [Κατηγορία Α΄], θα καλυφθεί από υποψηφίους/ες που κατέχουν οποιονδήποτε απολυτήριο τίτλο όλων των τύπων Λυκείου, με εξαίρεση εκείνους του Α΄ Κύκλου Σπουδών Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (ΤΕΕ), των Τεχνικών Επαγγελματικών Σχολών (ΤΕΣ), των Επαγγελματικών Σχολών (ΕΠΑ.Σ) και των Σχολών ΟΑΕΔ.
-Το υπόλοιπο ποσοστό 20% [Κατηγορία Β΄], θα καλυφθεί από υποψηφίους/ες, που κατέχουν πτυχίο Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Τ.Ε.Ε.) Β΄ Κύκλου ή είναι απόφοιτοι/ες όλων των τύπων Λυκείου κατά τα ανωτέρω και επιπλέον κατέχουν πτυχίο ΕΠΑ.Λ. ή ισότιμο με αυτό τίτλο.
Στην κατηγορία αυτή, ως βάση υπολογισμού λαμβάνεται υπόψη η βαθμολογία του πτυχίου Τ.Ε.Ε. (Β΄ κύκλου) ή ΕΠΑ.Λ.
Σε περίπτωση που οι θέσεις των προσλαμβανομένων με τίτλο σπουδών μιας κατηγορίας υποψηφίων δεν θα καλυφθούν, οι κενές θέσεις θα συμπληρωθούν από υποψηφίους/ες της άλλης κατηγορίας.
Κάθε υποψήφιος/α υποχρεούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση, αυτοπροσώπως στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του ή διαμονής του από 26/03/2021 έως και 16/04/2021, κατά τις εργάσιμες ημέρες και από ώρα 09:00 μέχρι 15:00.
Ολόκληρη η κατανομή:

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου