Friday, 19 April, 2024

Ενδεχόμενο υποχρεωτικού εμβολιασμού και των φοιτητών για να ανοίξουν τα Πανεπιστήμια

Για δια ζώσης μαθήματα στα σχολεία μίλησε η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως. Παράλληλα, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο

να καταστεί υποχρεωτικός ο εμβολιασμός για φοιτητές και καθηγητές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.
Όπως δήλωσε η Νίκη Κεραμέως στον ANT1, «απόλυτη προτεραιότητα της Κυβέρνησης είναι να γυρίσουμε από τον Σεπτέμβριο στην δια ζώσης εκπαίδευσης. Συζητάμε με τους ειδικούς για τα εργαλεία που θα το διασφαλίσουν αυτό. Το πρώτο και κυριότερο είναι το εμβόλιο, υπάρχουν και άλλα μέτρα, όπως το self test και τα υγειονομικά πρωτόκολλα».
«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το υπερόπλο είναι το εμβόλιο. Αποχθες άνοιξε η πλατφόρμα για τα παιδιά από 15 ετών και άνω. Δεν έχω ακριβή στοιχεία, αλλά άκουσα ότι κλείστηκαν ήδη κάποιες χιλιάδες ραντεβού, οπότε είναι και αυτό ένα βήμα για την επιστροφή στην κανονικότητα», συμπλήρωσε η Υπ. Παιδείας.
Για την επιστροφή των φοιτητών στα αμφιθέατρα, η κ. Κεραμέως είπε ότι και σε αυτό το πεδίο «είναι απόλυτη προτεραιότητα η επιστροφή στην δια ζώσης εκπαίδευση», αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει και σε αυτήν την περίπτωση υποχρεωτικός εμβολιασμός για διδακτικό προσωπικό και φοιτητές, ως προϋπόθεση για την παρακολούθηση των μαθημάτων… ρίχνουν εμμέσως προς το παρόν τις… βόμβες, για να δουν αντιδράσεις από τον κόσμο και στη συνέχεια θα πουν πώς για να ανοίξουν επιβάλλεται ο εμβολιασμός!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου