Thursday, 28 March, 2024

Ενημέρωση επιχειρήσεων Π.Ε. Πέλλας για εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής στην 27η DETROP BOUTIQUE και την 8η ARTOZYMA 2018

Σας ενημερώνουμε ότι έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου η Περιφέρεια να συμμετάσχει με εκθετήριο χώρο 200 τ.μ. στην 27η DETROP BOUTIQUE Διεθνή Έκθεση Τροφίμων

Ποτών, Μηχανημάτων, Εξοπλισμού & Συσκευασίας και την παράλληλη 8η ARTOZYMA – Διεθνή Έκθεση Αρτοποιίας, Ζαχαροπλαστικής, Μηχανημάτων, Εξοπλισμού & Έτοιμων Προϊόντων, που θα πραγματοποιηθούν από τις 24 έως τις 26 Φεβρουαρίου 2018 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της ΗΕLΕΧΡΟ στη Θεσσαλονίκη.
Σκοπός της συμμετοχής είναι να γίνει η δικτύωση και γνωριμία των επαγγελματιών του κλάδου των τροφίμων και ποτών από την Ελλάδα και το Διεθνή χώρο με τα προϊόντα που παράγονται από επιχειρήσεις της ΠΚΜ και της Π.Ε. Πέλλας. Να αξιοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η ευκαιρία να ενημερωθούν οι καταναλωτές για τα πιστοποιημένα αγροτοδιατροφικά προϊόντα της Περιφέρειας προκειμένου να αναδειχθούν, να προβληθούν και να προωθηθούν σε νέες αγορές του εσωτερικού και του εξωτερικού.
Η Έκθεση απευθύνεται σε εξωστρεφείς επιχειρήσεις μικρού και μεσαίου μεγέθους που ασχολούνται με την παραγωγή ποιοτικών, παραδοσιακών και πιστοποιημένων προϊόντων.
Κατά τη διάρκεια του τριημέρου θα πραγματοποιηθούν καινοτόμες παράλληλες εκδηλώσεις με γνώμονα την εξωστρέφεια, οι οποίες θα αφορούν θεματικά εστιατόρια, σεμινάρια και διαδραστικές συζητήσεις καθώς και ξεχωριστά εκθετήρια καινοτόμων προϊόντων. Μέσω της έκθεσης παρέχεται στους εκθέτες η προοπτική άμεσων επαγγελματικών συνεργασιών και συμφωνιών κατά τη διάρκεια των προκαθορισμένων επιχειρηματικών ραντεβού.
Η ΠΚΜ θα προβεί σε ενοικίαση χώρου στα Περίπτερα 8 και 12 της DETROP BOUTIQUE και στα Περίπτερα της ARTOZYMA.
Η κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση ανάλογα με τα είδη των προϊόντων που διαθέτει μπορεί να συμμετέχει στην έκθεση στα ακόλουθα περίπτερα.
Περιγραφή Περιπτέρων
Περίπτερο 12 stand (6 τ.μ.) περιβαμβάνει την διαμόρφωσή αυτού με το βασικό εξοπλισμό (διαχωριστικά αν είναι επιθυμητά, μετώπη με την επιγραφή του εκθέτη, αριθμό του stand, μοκέτα, ένα infodesk, 1 καρέκλα, 2 ράφια, γενική καθαριότητα, μια πρίζα, 10 ηλεκτρικά σποτ, κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος) με οικονομική συμμετοχή 330 € (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ) για κάθε επιχείρηση.
Περίπτερο 8 stand – Cheese & Oenos (6 τ.μ.) περιβαμβάνει την διαμόρφωσή του με αναβαθμισμένη δομή δάπεδο μοκέτα Alma Elea χρώματος ανοιχτό μπεζ, δομή σύστημα αλουμινίου Octanorm (H:2.50m), πλήρωση Panels δερμάτινης μαύρου χρώματος σε συνδυασμό με OSB, μετώπη σύστημα αλουμινίου Octanorm με πλήρωση panels δερματίνης μαύρου χρώματος, επιγραφή επωνυμία εταιρείας σε οβάλ επιγραφή, εξοπλισμός Info – αλουμινίου σε συνδυασμό με OSB, ένα σκαμπό , δύο ράφια (1,00×0,3)μ, ηλεκτρολογικά ένα πολύπριζο 500W δύο θέσεων, τρία HQI , βιτρίνα με τρία γυάλινα ράφια, 1 τεμ. με οικονομική συμμετοχή 450 € (συμπεριλαμβανομέ-νου του ΦΠΑ) για κάθε επιχείρηση.
Περίπτερο (Artozyma) (6 τ.μ.) περιλαμβάνει τη διαμόρφωσή του με τον ακόλουθο εξοπλισμό διαχωριστιά, μετόπη με την επιγραφή του εκθέτη, αριθμό του stand, μοκέτα, 1 infodesk, 1 καρέκλα, 2 ράφια, γενική καθαριότητα, με πρίζα, δέκα ηλεκτρικά σποτ, κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, με οικονομική συμμετοχή 330€ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ) για κάθε επιχείρηση.
Διευκρινίσεις
-Οι επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν πρέπει να έχουν διασφαλισμένη φυσική παρουσία εκπροσώπησης των προϊόντων τους καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης.
-Τονίζεται ότι η έκθεση δεν θα έχει και εμπορικό χαρακτήρα.
-Όσες επιχειρήσεις συμμετέχουν με ευαλοίωτα προϊόντα στο περίπτερο 8 (γαλακτοκομικά /τυροκομικά, αλλαντικά, προϊόντα κρέατος κλπ) καλό θα ήταν να φέρουν το δικό τους ψυγείο. Για όσες επιχειρήσεις ενδιαφέρονται να νοικιάσουν ψυγείο, το κόστος θα βαρύνει τις ίδιες τις επιχειρήσεις.
-Επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετέχουν με περισσότερα τετραγωνικά μέτρα πρέπει να, το δηλώσουν έγκαιρα και να επιβαρυνθούν το επιπλέον τίμημα.
-Συνεργαζόμενες επιχειρήσεις που δεν επιθυμούν διαχωριστικό μεταξύ των stand θα πρέπει να το δηλώσουν στην αίτηση-δήλωση συμμετοχής τους και να αναγράφουν την επιχείρηση που επιθυμούν να έχουν δίπλα τους.
Προκειμένου να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή οργάνωση συμμετοχής στην έκθεση, η Π.Ε. Πέλλας ΚΑΛΕΙ τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να προβάλλουν τα προϊόντα τους να δηλώσουν τη συμμετοχή τους το συντομότερο δυνατό και όχι αργότερα από τις 29-12-2017 αποστέλλοντας συμπληρωμένη την σχετική δήλωση στα e-mail: g.karali@pkm.gov.gr και στο dao@pkm.gov.gr, με κοινοποίηση στο e-mail: kkalaitzidou@pella.gr
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα μέλη της ομάδος της ΠΚΜ προβολής των Αγροδιατροφικών Προϊόντων για την Π.Ε. Πέλλας Αικ. Καλαϊτζίδου στα τηλέφωνα 2381351398, 6997026331 και Δέσποινα Σεραφείμ στο τηλέφωνο 2381351267
Με εκτίμηση.
Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΤΡΥΦΩΝ ΤΣΑΝΤΑΚΗΣ

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου