Friday, 29 March, 2024

Εννέα στους 10 πολίτες εμπιστεύονται τον Τσιόδρα! Άντε και βουλευτής!

Εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Σωτήρη Τσιόδρα δείχνουν να έχουν οι πολίτες σύμφωνα με δημοσκόπηση της Alco που πραγματοποιήθηκε σε ένα δείγμα 1000 ατόμων

για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN. Το 89% των ερωτηθέντων πιστεύουν πως η πληροφόρηση από τον Σωτήρη Τσιόδρα είναι έγκυρη και επαρκής, ενώ μόλις το 6% απάντησε αρνητικά… Μάλιστα ο Σωτήρης Τσιόδρας χαρακτηρίστηκε σε ρεπορτάζ ρώσικης εφημερίδας «Σωτήρας του έθνους»!

Από την άλλη, ο άγνωστος Dr. Σωτήρης Τσιόδρας, ο ήσυχος και καλός Χριστιανός, στις 25/4/2017, σε μία συνέντευξη στη Συνεδρίαση του ECCDIM για την ιατρική περίθαλψη των μεταναστών, στο οποίο συμμετείχε εκ μέρους της Ελλάδας, ακούγεται να: καλωσορίζει τους μετανάστες και υποστηρίζει πως οι Έλληνες τους καλοδέχθηκαν εγκάρδια, είναι σημαντικό να πάνε τα παιδιά τους στο σχολείο και να ενταχθούν στην κοινωνία…
Δείτε το απόσπασμα

Κατά τ’ άλλα ο κόσμος είναι κατά 80% ικανοποιημένος από τον Μητσοτάκη (πώς ξεχάστηκε βρε η Μακεδονία, ο έλεγχος των capital control) θεωρεί σχεδόν κατά 90% ότι σωστά και έγκαιρα πάρθηκαν μέτρα, όμως κατά 70-80% δεν εμπιστεύεται τα ΜΜΕ (παλιά δημοσκόπηση, του 2015, αλλά σκόπιμα επαναλαμβάνεται και η τελευταία δείχνει ότι δεν έχει διαφοροποιηθεί στη διάρκεια της κάλυψης της επιδημίας). Εμπιστεύεται δηλαδή τους πολιτικούς, όμως όχι τους δημοσιογράφους γιατί “δεν λειτουργούν ανεξάρτητα”! Θέλουν να ακούνε οι πολίτες δηλαδή για τους πολιτικούς που ψήφισαν και τους εμπιστεύονται, όμως όταν μιλάνε τα ΜΜΕ για αυτούς είναι τα γραφεία τύπου τους. Οκ. Η πλύση εγκεφάλου περνάει από τον κάθε τυχάρπαστο στο ίντερνετ που ανεβάζει ότι θέλει ασύδοτα… Εδώ ταιριάζει μόνο ο Αρκάς!
Δεξιός ή αριστερός; Η άποψη των “Νέων”
“Κυκλοφόρησε μια συνέντευξη του 2017 όπου ο Τσιόδρας μιλά για την ανάγκη υγειονομικής περίθαλψης των αλλοδαπών.
Το αστείο είναι ότι στεναχωρήθηκαν οι «αριστεροί» γιατί δεν είναι τελικά τόσο «δεξιός» και εξοργίστηκαν οι «δεξιοί» γιατί ο… δικός τους άνθρωπος τους βγήκε πολύ… αριστερός.
Δεν μπορεί να μπει στο μυαλό τους ότι δεν χρειάζεται να είσαι τίποτε για να είσαι καλός.
Είναι αυτοί που θέλουν να πνίξουμε τους μετανάστες στη θάλασσα, επομένως ο Τσιόδρας τους το χάλασε κι αυτό το παραμύθι. Και είναι και αυτοί που μετράνε την επιτυχία με το αν ανήκει στη ΝΔ ή όχι. Τόσο λίγο μυαλό έχουν…
Στο πρόσωπο του Τσιόδρα οι λίγοι πανηλίθιοι και από τις δύο πλευρές βλέπουν ότι η «άλλη Ελλάδα» τα καταφέρνει και χωρίς τα νούμερα, τους ίδιους δηλαδή.
Όχι αυτοί που ασκούν κριτική, και ορθώς, για τα λάθη της κυβέρνησης (και είναι αρκετά).
Αλλά οι φανατικοί που θέλουν να την καταστροφή για πολιτικά ή ίδια οφέλη.
Δεν έχει επικρατήσει, όμως το χάος κι ευτυχώς. Δεν γίναμε Ιταλία και Ισπανία.
Υπάρχουν νεκροί και κρούσματα, υπάρχουν πολλά προβλήματα και αδυναμίες του κράτους ή της κυβέρνησης, υπάρχουν καταγγελίες για κακές αποφάσεις ή για… πλιάτσικο, αλλά οι πολίτες άλλα βλέπουν αυτή τη στιγμή.
Περιμένουν να μην καταρρεύσει το κράτος και για αυτό συσπειρώνονται γύρω από την κυβέρνηση ή αποθεώνουν τον Τσιόδρα.
Αν, λοιπόν, τον επόμενο κρίσιμο μήνα δεν καταρρεύσει η χώρα, αν βγει όσο το δυνατόν αλώβητη από αυτή την περιπέτεια, τότε ο πρωταγωνιστής θα τα έχει καταφέρει.
Όχι, δεν θα τον κάνουμε «ιερό τοτέμ». Αλλά θα του αξίζει μια ευγνωμοσύνη. Και θα του αρκεί.
Όπως θα αρκεί και στην Ελλάδα να αναδείξει αυτούς που στις δύσκολες στιγμές είναι εδώ για να δίνουν μάχες και να τις κερδίζουν”.

Έτσι όπως μας τα περνούν όλα… να κρατήσουμε το γεγονός ότι πολλοί εμφανίστηκαν ξαφνικά ως “σωτήρες” του Έθνους -και όχι ως πιόνια του συστήματος- και έπεισαν τον… αγνό και αθώο και άνω των 70 συνήθως ηλικιακά, ψηφοφόρο, να τους κάνει βουλευτές, ακόμη και Ευρωβουλευτές. Γεροί να ‘μαστε και θα δούμε… άμα τη εμφανίσει στις επόμενες κάλπες! Χάσαμε τη Μακεδονία αδέλφιααα, έφυγαν και οι Μακεδονομάχοι. Αυτή την ώρα “ορδές” λαθρομεταναστών κόβουν βόλτες στη Μοναστηρίου, στη Θεσσαλονίκη, στα νησιά και σε άλλες περιοχές (έχουν εξωγήινη ανοσία, που λέει και ο Παπαζαφειρίου) και η Αστυνομία κόβει πρόστιμα σε Έλληνες γιατί βγήκαν να πάρουν ένα πακέτο ρύζι, να ταΐσουν τα παιδιά τους και δεν μένουν σπίτι! Τα συμπεράσματα… όλων! ΣΤΟΠ! 

Χ.Κ.Π.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου