Friday, 19 April, 2024

Εντός 15ημέρου οι νέοι διοικητές των νοσοκομείων, μέχρι τέλος του μήνα στην Πέλλα

Εντός του επόμενου 15ημέρου, εκτός απροόπτου, θα καταλήξει η Επιτροπή Αξιολόγησης στους νέους διοικητές που θα αναλάβουν τα νοσοκομεία της Κρήτης και έπεται συνέχεια για της υπόλοιπης επικράτειας

Η διαδικασία εξελίσσεται με πολύ αργούς ρυθμούς πάντως, καθώς η Επιτροπή συνεδριάζει κάθε Πέμπτη και Παρασκευή και σε κάθε συνεδρίαση καλούνται από την περασμένη Πέμπτη για συνέντευξη μερικές δεκάδες υποψήφιοι (περί τους 30) μέχρι να καλυφθεί ο συνολικός αριθμός των 700 που φέρονται να έχουν τα τυπικά προσόντα και πέρασαν το πρώτο στάδιο της αξιολόγησης. Πρώτοι κατά σειρά θα επιλεγούν οι διοικητές των νοσοκομείων του ανατολικού Αιγαίου, ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσουν αυτοί των πανεπιστημιακών νοσοκομείων, των νοσοκομείων της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης και στο τέλος των νοσοκομείαων της υπόλοιπης χώρας.
Όσο για τους υποψήφιους, φαίνεται ότι μέσα στα αρκετά αξιόλογα βιογραφικά που διεκδικούν με αξιώσεις τις θέσεις, υπάρχουν και κάποια που μοιάζουν σαν να βρέθηκαν … κατά τύχη, στις αιτήσεις για τις συγκεκριμένες θέσεις.
Σύμφωνα με την εφημερίδα “ΠΑΤΡΙΣ” κατά την αρχική αξιολόγηση βιογραφικών λέγεται ότι βρέθηκε ένας σερβιτόρος και μια κυρία που δήλωνε ως επάγγελμα αυτό της αεροσυνοδού! Για την Πέλλα υπάρχουν “ενδείξεις” για κάποια ονόματα χωρίς να επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες και το σίγουρο είναι πως υπήρξαν πολλές παραιτήσεις εκ των αρχικών δηλώσεων συμμετοχής για αξιολόγηση βιογραφικών.

Εντός 15ημέρου οι νέοι διοικητές των νοσοκομείων, μέχρι τέλος του μήνα στην Πέλλα

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου