Saturday, 20 April, 2024

Εξέπληξε και τα μέλη του ΕΟΔΥ η μεγάλη συμμετοχή στο drive through covid test, στα Γιαννιτσά

Από τις 10:30 σήμερα, Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020 δεκάδες ήταν οι δημότες που συμμετείχαν στα δωρεάν drive through covid test στον χώρο της λαϊκής αγοράς των Γιαννιτσών.

Τα συνεργεία του ΕΟΔΥ έπαιρναν δείγμα από όσους πολίτες βρέθηκαν στο σημείο, χωρίς να χρειάζεται να εξέλθουν από το αυτοκίνητό τους. 

Σύμφωνα με τα όσα μας είπαν τα μέλη του ΕΟΔΥ, έμειναν έκπληκτοι και οι ίδιοι από την απροσδόκητα μεγάλη συμμετοχή και ζήτησαν από τον Δήμο, να επαναληφθεί τις επόμενες ημέρες η διαδικασία. Ήδη λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι, εφόσον γινόταν το αδιαχώρητο, η Αστυνομία που βρισκόταν εκεί, ενημέρωνε όσους έφταναν εκείνη την ώρα, πως δεν μπορούσαν να τους πάρουν δείγμα, γιατί αν συνεχιζόταν η διαδικασία, θα… νύχτωνε και ακόμη θα ερχόταν κόσμος! Όσο για τα αποτελέσματα, προς το παρόν, διαπιστώθηκε κάποιος αριθμός θετικών, ο οποίος δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλος, σε σύγκριση με τα δείγματα που πάρθηκαν. Ενημέρωση θα υπάρξει μετά τις 5 το απόγευμα ενώ οι ενδιαφερόμενοι-όσοι έκαναν τα τεστ τις πρωινές ώρες, ήδη έχουν μάθει τα αποτελέσματα.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου