Tuesday, 19 March, 2024

Επίσκεψη Λάκη Βασιλειάδη σε ΓΝ Έδεσσας, Γιαννιτσών και Αστυνομική Διεύθυνση Πέλλας

Επίσκεψη σε σημαντικές δομές της Πέλλας για την αντιμετώπιση της πανδημίας πραγματοποίησεο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης

τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα ατομικής προστασίας. Σκοπός του Βουλευτή ήταν αφενός να διαπιστώσει το βαθμό ετοιμότητας και τυχόν ελλείψεις των δομών, και αφετέρου να ευχαριστήσει και να εμψυχώσει τις εργαζόμενες και τους εργαζόμενους γιατρούς, νοσηλευτές, αστυνομικούς και διοικητικό προσωπικό που αυτές τις μέρες δείχνουν υπερβάλλοντα ζήλο για την αντιμετώπιση αυτής της πρωτόγνωρης κρίσης.
Συγκεκριμένα, ο Λάκης Βασιλειάδης επισκέφτηκε το Γενικό Νοσοκομείο Έδεσσας, όπου και συνομίλησε με τον Διοικητή Χρήστο Σμία, το Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας Χρήστο Κοντοβίτση, την Υπεύθυνη Ιατρό της ΜΕΘ και Πρόεδρο της Επιτροπής Ενδονοσοκομειακών Λοιμώξεωνκα. Έφη Ταμβίσκου, τον Διοικητικό Διευθυντή Ιωάννη Μπαδινάκηκαι ιατρονοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό. Στη συνέχεια επισκέφτηκε την Αστυνομική Διεύθυνση Πέλλας, όπου παρέδωσε, ως συμβολική δωρεά, γάντια προστασίας για το προσωπικό στον Αστυνομικό Διευθυντή Πέτρο Περδικάτση. Τελευταίος σταθμός ήταν το Γενικό Νοσοκομείο Γιαννιτσών όπου συνομίλησε με τον Αν. Διοικητή Ευάγγελο Λόγγο, το Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας Γεώργιο Κουτσό, την Προϊσταμένη Διεύθυνσης Νοσηλευτικής Υπηρεσίας Παγώνα Ντιούδη, τον Πρόεδρο των εργαζομένων Συμεών Φωστηρόπουλο, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Δημήτριο Μαντοκούδη, γιατρούς και προσωπικό.
Ο Βουλευτής ευχαρίστησε άπαντες για την προσφορά τους από την πρώτη γραμμή του μετώπου εναντίον του κορωνοϊού και τους ξεκαθάρισε πως η πολιτεία είναι δίπλα τους αυτή τη δύσκολη ώρα. Ήδη, τα Νοσοκομεία ενισχύονται με επικουρικό προσωπικό σε όλη τη χώρα και ειδικότερα στην Πέλλα, η οποία, δυστυχώς, έχει πληγεί και θρηνεί θύματα από τη νόσο COVID-19. Η εμπειρία του προσωπικού σε συνδυασμό με τα πολύ αυστηρά μέτρα περιορισμού μετακινήσεων που όλοι οι Έλληνες έχουν πάρει και συνεχίζουν να εφαρμόζουν, έχουν μειώσει σημαντικά την πίεση προς το σύστημα υγείας. Αναφορικά με την Πέλλα, προς το παρόν υπάρχει εύρυθμη λειτουργία των δομών και επαρκές υγειονομικό υλικό.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου