Friday, 19 April, 2024

Επείγουσα διακομιδή μικρού παιδιού από τα Γιαννιτσά στην Αθήνα

Ας ευχηθούμε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στην μικρή Ε. που διακομίζεται τώρα από τα Γιαννιτσά προς την Αθήνα

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ”Χαμόγελου του παιδιού”, αυτήν την ώρα πραγματοποιείται έκτακτη διακομιδή της μικρής Ε. μόλις 1,5 έτους, από τα Γιαννιτσά προς νοσοκομείο των Αθηνών. Λίγο μετά τις 8 ακούστηκε το ασθενοφόρο με τη σειρήνα από το κέντρο των Γιαννιτσών καθώς η κατάσταση του παιδιού κρίθηκε επείγουσα.

Πριν ένα χρόνο η μικρή είχε διαγνωστεί με όγκο στον εγκέφαλο και είχε χειρουργηθεί στο εξωτερικό. Πριν λίγες μέρες παρέλυσε η δεξιά πλευρά της και η μαγνητική έδειξε ότι ο όγκος έχει μεγαλώσει. Πριν λίγες ώρες η κινητή ιατρική μονάδα εντατικής θεραπείας νεογνών και παιδιών του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με το πλήρωμα των διασωστών από τη Θεσσαλονίκη παρέλαβαν τη μικρή και συνοδεία των γονιών της και του παιδιάτρου κ. Γιώργου Καντζίδη κατευθύνονται προς την Αθήνα.

Παράλληλα, από την Αθήνα έχει ξεκινήσει μια ακόμα κινητή ιατρική μονάδα εντατικής θεραπείας νεογνών και παιδιών με το γιατρό του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για να παραλάβει τη μικρή από τους Αγίους Θεοδώρους και να συνεχίσει το ταξίδι προς την Αθήνα!

Ας ευχηθούμε όλοι ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στην μικρή Ε. και δύναμη στην οικογένειά της!

Επείγουσα διακομιδή μικρού παιδιού από τα Γιαννιτσά στην Αθήνα

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου