Friday, 29 March, 2024

Επιτέλους, εντάχθηκε ο βιολογικός της Άρνισσας!

Η ένταξη του βιολογικού καθαρισμού της Άρνισσας είναι πια γεγονός! Ένα έργο που θα προστατέψει περιβαλλοντικά την Βεγορίτιδα όμως κατά ένα μόνο μέρος και θα δώσει τέλος στην ταλαιπωρία

και την οικονομική αφαίμαξη των κατοίκων, που αναγκάζονται να αδειάζουν τους βόθρους τους με μεγάλο οικονομικό τίμημα και αισθητική όχληση.
Αυτό, ήταν χρόνιο αίτημα του Συλλόγου μας, οι γύρω από τη λίμνη οικισμοί είτε να αποκτήσουν βιολογικούς καθαρισμούς, είτε να συνδεθούν με τέτοιους.
Ο Σύλλογος Προστασίας Βεγορίτιδας από την πρώτη στιγμή βρέθηκε κοντά στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης (ΔΕΥΑ) Έδεσσας, που έχει την ευθύνη για την μελέτη και την υλοποίηση του έργου, συμβάλλοντας με όσες δυνάμεις έχουμε στην επίτευξη του τελικού αποτελέσματος.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Πρόεδρο Κατερίνα Ζδρου και τα στελέχη της ΔΕΥΑ Έδεσσας για την άριστη συνεργασία και την αποτελεσματική δουλειά που έκαναν και να τους ευχηθούμε καλή συνέχεια και γρήγορη υλοποίηση του έργου. Ευχαριστούμε για τη συνδρομή τους στην ένταξη του έργου τον Βουλευτή του Νομού μας Γιάννη Σηφάκη και τον Δήμαρχο Έδεσσας Δημήτρη Γιάννου.
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους! Απέδειξαν ότι είναι συμπαραστάτες στη μεγάλη προσπάθεια να σώσουμε τη Βεγορίτιδα!
Ο βιολογικός καθαρισμός της Άρνισσας δεν είναι απλώς ένα μεγάλο έργο με προϋπολογισμό 4.000.000 ευρώ περίπου. Είναι απαραίτητη και αναγκαία συνθήκη για να προστατέψουμε το μοναδικό φυσικό περιβάλλον του τόπου μας και συγκεκριμένα τη λίμνη Βεγορίτιδα!
Σύλλογος Προστασίας Βεγορίτιδας

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου