Thursday, 25 April, 2024

Επιχείρηση κατευνασμού των αγροτών από τον Ρήγα

Να ακούσει τους αγρότες και να τους δείξει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αποφασίζει και διατάσσει θα προσπαθήσει, από αύριο, ο γραμματέας του κόμματος, Πάνος Ρήγας.

Ο Ρήγας θα ξεκινήσει τριήμερη περιοδεία σε νομούς που καταγράφονται έντονες αντιδράσεις του αγροτικού κόσμου για το φορολογικό και το Ασφαλιστικό.

rigas

Συγκεκριμένα, από αύριο ως το Σάββατο, ο γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ θα περιοδεύσει στους νομούς Πέλλας, Ημαθίας και Πιερίας και θα «οργώσει» τις μεγάλες πόλεις προκειμένου να πείσει τους αγρότες να μην προχωρήσουν σε κλιμάκωση του αγώνα τους κατά της κυβέρνησης. Το πρόγραμμα, λοιπόν, του Πάνου Ρήγα, έχει ως εξής: αύριο, Πέμπτη, θα βρεθεί στα Γιαννιτσά και την Έδεσσα, την Παρασκευή θα δώσει συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ Ημαθίας και θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση στην Βέροια, ενώ το Σάββατο θα δώσει συνέντευξη στα τοπικά ΜΜΕ του νομού Πιερίας και θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση στην Κατερίνη. Με την ελπίδα ότι τα πνεύματα δε θα οξυνθούν τόσο ώστε να αντιμετωπίσει όσα αντιμετώπισαν τις προάλλες στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στον κάμπο και στις Σέρρες…

Επιχείρηση κατευνασμού των αγροτών από τον Ρήγα

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου