Wednesday, 24 April, 2024

Εργασίες συντήρησης και κοπής πρασίνου, στην ΕΟ Θεσσαλονίκης-Έδεσσας

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιούν συνεργεία των Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας καθ’ όλη τη διάρκεια των επόμενων

δύο εβδομάδων (από Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022 έως Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022), επί της οδού Μοναστηρίου (γέφυρα Μυτιληνάκια), αλλά και επί της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Έδεσσας.

Συγκεκριμένα επί της γέφυρας Μυτιλινάκια θα συνεχιστούν οι εργασίες αντικατάστασης στηθαίων ασφαλείας και στα δύο άκρα του δρόμου. Στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Έδεσσας θα πραγματοποιούνται εργασίες καθαρισμού ερεισμάτων από τον κόμβο Κ2 έως τον κόμβο Σίνδου. Και στους δύο δρόμους η ώρα έναρξης των εργασιών είναι στις 7.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Εργασίες κοπής πρασίνου επί της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Έδεσσας

Εργασίες κοπής πρασίνου επί της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Έδεσσας, στο τμήμα από τη γέφυρα Δενδροποτάμου έως το Αστυνομικό Μέγαρο, υλοποιεί η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Οι εργασίες θα περιλαμβάνουν κλάδευση δένδρων και έχουν προγραμματισθεί να εκτελεσθούν το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου, με ώρα έναρξης στις 8.00π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου