Tuesday, 19 March, 2024

Εργασίες συντήρησης στο οδικό δίκτυο Χαλκηδόνας-Κιλκίς-Καλοχωρίου

Λαμβάνοντας υπόψη ότι η διαγράμμιση στο οδικό δίκτυο αποτελεί σημαντικό παράγοντα για την οδική ασφάλεια, εργασίες συντήρησης (διαγράμμισης)

θα πραγματοποιηθούν σε διάφορα σημεία του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, από την Πέμπτη 9 Απριλίου 2020 έως και τη Μεγάλη Τετάρτη 15 Απριλίου 2020.
Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες διαγράμμισης του οδοστρώματος στα παρακάτω σημεία:
1. Επί της Επαρχιακής Οδού 5 (Λαχανοκήπου-Σίνδου-Χαλάστρας-Κυμίνων-ορίων Νομού). Επαναδιαγράμμιση του άξονα από τη στροφή Ανατολικού έως τα όρια νομού και επαναδιαγράμμιση οριογραμμών από τη Χαλάστρα έως τα Κύμινα.
2. Επί της Επαρχιακής Οδού 7 (Κύμινα-Άδενδρο-Χαλκηδόνα έως συμβολή με την Επαρχιακή Οδό 2). Επαναδιαγράμμιση του άξονα.
3. Επί της Επαρχιακής Οδού 6 (Συμβολή με Επαρχιακή Οδό 2 Αγχίαλος-Μεσήμβρια-Ξηροχώρι-όρια νομού). Επαναδιαγράμμιση άξονα από τη συμβολή με την Επαρχιακή Οδό 2 έως και την Αγχίαλο και από τη Ν. Μεσήμβρια έως τα όρια νομού
4. Επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού 65 Θεσσαλονίκης-Κιλκίς
Στα σημεία όπου δεν ολοκληρώθηκε η διαγράμμιση στην προηγούμενη φάση εκτέλεσης της εργολαβίας λόγω αυξημένων υγρασιών.
5. Επί της Επαρχιακής Οδού 1 (Θεσσαλονίκης-Καλοχωρίου). Επαναδιαγράμμιση άξονα από τη συμβολή με την οδό 26ης Οκτωβρίου έως το Καλοχώρι.
Οι παραπάνω εργασίες θα πραγματοποιηθούν από την Πέμπτη 9 Απριλίου 2020 έως και τη Μεγάλη Τετάρτη 15 Απριλίου 2020, από τις 10.00π.μ. έως τις 15.30, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου