Saturday, 20 April, 2024

Εργατικό Κέντρο Έδεσσας-Αλμωπίας για την κατασκευή του δρόμου Έδεσσας-Θεσσαλονίκης

Όλοι καθημερινά ζούμε την ταλαιπωρία που μας προσφέρει το σημερινό οδικό δίκτυο με την επικινδυνότητα του. Πρέπει και πρέπει άμεσα να ξεκινήσουν οι εργασίες για την υλοποίηση αυτού του έργου. Δεν πρέπει να ξεχαστούν και το τμήμα Μαυροβούνι-Νότια παράκαμψη Έδεσσας και το τμήμα Ψηλή Βρύση-Άγρας.

Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Έδεσσας και Αλμωπίας εκφράζει την ανησυχία του για την κατασκευή του δρόμου που συνδέει την Έδεσσα με την Θεσσαλονίκη. Όλοι καθημερινά ζούμε την ταλαιπωρία που μας προσφέρει το σημερινό οδικό δίκτυο με την επικινδυνότητα του. Πρέπει και πρέπει άμεσα να ξεκινήσουν οι εργασίες για την υλοποίηση αυτού του έργου. Δεν πρέπει να ξεχαστούν και το τμήμα Μαυροβούνι-Νότια παράκαμψη Έδεσσας και το τμήμα Ψηλή Βρύση-Άγρας.

Ο δρόμος Χαλκηδόνα-Γιαννιτσά-Έδεσσα-όρια Ν. Φλώρινας έχει σχεδιαστεί εδώ και πολλά χρόνια. Από τα 8 τμήματα που είχαν σχεδιαστεί έχουν ολοκληρωθεί μόνο τα 4 και τώρα αναφερόμαστε μόνο στα 2 ξεχνώντας τα άλλα 2 που αφορούν την Έδεσσα και τον ορεινό της όγκο γιατί τότε θα μπορούμε να μιλάμε για ολοκληρωμένο αυτοκινητόδρομο που μας συνδέει με την Θεσσαλονίκη.

Επίσης πρέπει να γίνει ολοκλήρωση του κάθετου άξονα στην Εγνατία οδό μιας και ο Ν. Πέλλας είναι ο μόνος νομός στην Μακεδονία που δεν έχει κάθετο άξονα στην Εγνατία οδό. Ελπίζουμε με την συνδρομή και τον αγώνα όλων των φορέων να ευοδωθεί αυτό το έργο που είναι ζωτικής σημασίας για τους κατοίκους και όχι μόνο της περιοχής μας.

Για τη Διοίκηση

Ο Πρόεδρος Ν. Γκοτζαμάνης                                  

Ο Γ. Γραμματέας Ε. Δημητριάδης

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου