Friday, 29 March, 2024

Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Έδεσσας και Αλμωπίας: Αιτήματα του Σωματείου καθαριστριών

Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Έδεσσας και Αλμωπίας: Αιτήματα του Σωματείου καθαριστριών

Προς τον Δήμαρχο Έδεσσας Δημήτριο Γιάννου
Κοιν.: Αντιδήμαρχο Παιδείας Αλέξανδρο Πασχάλη
Την Δήμαρχο Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου
Κοιν.: Αντιδήμαρχο Παιδείας Μαρία Γιακαμόζη
Τον Δήμαρχο Αλμωπίας. Χρήστο Μπάτση
Κοιν.: Αντιδήμαρχο Παιδείας Δημήτριο Γιάντση
Σας γνωρίζουμε ότι συνηγορούμε με το έγγραφο του Σωματείου Καθαριστριών Καθαριστών Νομού Πέλλας προς εσάς στις 2/2/2021, που ανήκει στη δύναμη μας.
Όπως γνωρίζετε οι σχολικές καθαρίστριες αμείβονται με ελάχιστα χρήματα και επιτελούν ένα δύσκολο και σοβαρό έργο που είναι η διαφύλαξη της υγιεινής των παιδιών μας και των εκπαιδευτικών και κατά επέκταση η δικιά μας. Για αυτό το λόγο ζητάμε να πραγματοποιήσετε τα δίκαια αιτήματα τους μιας και σε αυτό σας διευκολύνουν οι νομοθετικές διατάξεις.
Για τη Διοίκηση
Ο Πρόεδρος Ν. Γκοτζαμάνης, ο Γ. Γραμματέας Ε. Δημητριάδης
Το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου Καθαριστριών μετά από συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη απευθύνεται σε σας και στον αντιδήμαρχο παιδείας για να μεριμνήσετε για την επέκταση του ωραρίου των σχολικών καθαριστριών ΙΔΟΧ και ΙΔΑΧ σύμφωνα με τις αποφάσεις του υπουργείου εσωτερικών που σας δίνει την ευχέρεια να επεκτείνεται το ωράριο των καθαριστριών από τρίωρες σε πλήρες έτσι ώστε να τηρείται το πρωτόκολλο υγιεινής σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείο Υγείας που ήρθαν στα σχολεία.
Επίσης θέλουμε να μας πληροφορήσετε για το τι ενέργειες έχετε κάνει για τα ΜΑΠ (γάλα κλπ.). Όσον αφορά το γάλα σας ενημερώνουμε ότι από την αρχή της σχολικής χρονιάς από Σεπτέμβριο έως Δεκέμβριο δεν έχουν πάρει το γάλα που δικαιούνται οι σχολικές καθαρίστριες ΙΔΟΧκαι ΙΔΑΧ. Για όλα αυτά περιμένουμε έγγραφη ενημέρωση σας.
Κοιν.: Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Έδεσσας και Αλμωπίας
Για τη Διοίκηση
Η Πρόεδρος Θ. Καρρά
Η Γ. Γραμματέας Ε. Τσουμάγκα

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου