Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Ευρεία σύσκεψη στο Δημαρχείο Γιαννιτσών για τον καλύτερο συντονισμό για τη λειτουργία του κέντρου φιλοξενίας προσφύγων – μεταναστών

Ευρεία σύσκεψη με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων φορέων πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στο δημαρχείο στα ΓιαννιτσάΑντικείμενο της σύσκεψης ήταν ο καλύτερος δυνατός συντονισμός για τη λειτουργία του κέντρου φιλοξενίας προσφύγων – μεταναστών.

Η συνάντηση έγινε σε θερμό κλίμα συνεργασίας και συμμετείχαν:  ο εκπρόσωπος του υπουργείου μεταναστευτικής πολιτικής και της ύπατης αρμοστείας του Ο.Η.Ε., εκπρόσωποι του στρατού, της αστυνομίας, της πυροσβεστικής, της εκκλησίας, αντιδήμαρχοι, καθώς και εκπρόσωποι των εθελοντικών ομάδων αλληλεγγύης που δραστηριοποιούνται στο Δήμο Πέλλας. Η σύσκεψη διήρκησε περισσότερο από δύο ώρες και αποφασίστηκε να πραγματοποιείται κάθε δεκαπέντε ημέρες με τη συμμετοχή των παραπάνω εμπλεκόμενων φορέων. Επίσης, διευκρινίστηκε  ότι την κύρια ευθύνη λειτουργίας του κέντρου την έχει ο στρατός και το συντονισμό ο Δήμος Πέλλας σε συνεργασία με τα στελέχη του στρατού. Καλούνται λοιπόν, όλοι οι δημότες που θέλουν με οποιοδήποτε τρόπο να σταθούν αλληλέγγυοι στους πρόσφυγες να το δηλώσουν στο Δήμο Πέλλας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα του  Δήμου Πέλλας  www.giannitsa.gr,  καθώς και στα τηλ. 2382350801 2382350850.

Ευρεία σύσκεψη στο Δημαρχείο Γιαννιτσών για τον καλύτερο συντονισμό για τη λειτουργία του κέντρου φιλοξενίας προσφύγων – μεταναστών

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου