Thursday, 25 April, 2024

Ευχαριστήριο Δημοτικού Σχολείου Νέας Πέλλας

Έργα του δασκάλου ζωγραφικής Γιώργου Λαζαρίδη από τα Γιαννιτσά διακοσμούν πλέον αρκετά κτίρια στον δήμο Πέλλας – όπως και στην Έδεσσα πέρυσι – όπου σαν εργαζόμενος στα προγράμματα των δήμων, ξεπέρασε για ακόμη μια φορά τα υπαλληλικά καθήκοντα του!

Καλλιτεχνικές του δημιουργίες ομορφαίνουν διάφορα σημεία στην πόλη της Έδεσσας, όπως στο πάρκο Κιουπρί και προσόψεις του κλειστού Δημοτικού γυμναστηρίου, στα Γιαννιτσά το Λαογραφικό Μουσείο και πρόσφατα το δημοτικό Σχολείο της Νέας Πέλλας, που μαζί με τον συνεργάτη του, επίσης καλλιτέχνη, Αργυρίου Ταφραλίδη έκαναν εξαίρετη δουλειά!

lazaridis

Ο Διευθυντής και όλο το προσωπικό του Δημοτικού Σχολείου Νέας Πέλλας ευχαριστούν το Δήμο Πέλλας και ιδιαίτερα τον αντιδήμαρχο Ανδρέα Καραφυλιά για την ευγενή διάθεση προς το σχολείο των κ.κ. Γιώργου Λαζαρίδη, καλλιτέχνη ζωγράφου, και του συνεργάτη του, επίσης καλλιτέχνη, Αργυρίου Ταφραλίδη οι οποίοι επιμελήθηκαν και ζωγράφισαν μέρος του εξωτερικού τοίχου της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων με την ωραιότατη παράσταση διδακτικού περιεχομένου.

pellazwgrafia

Ο Διευθυντής και το προσωπικό ευελπιστούν ότι η προσφορά αυτή του Δήμου Πέλλας προς το σχολείο θα συνεχιστεί, έτσι ώστε όλος ο εξωτερικός τοίχος της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων να διακοσμηθεί και με άλλες ζωγραφιές με θέματα διδακτικά, ιστορικά και πολιτιστικά.

Ευχαριστήριο Δημοτικού Σχολείου Νέας Πέλλας

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου