Tuesday, 16 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Ευχαριστήριο επιχείρησης Ακονίδη προς Καραβάτση

Η επιχείρηση Ακονίδη επιθυμεί να ευχαριστήσει όλους όσους συμπαραστάθηκαν στις δύσκολες αυτές στιγμές, στην οικογένεια και το προσωπικό, μετά την πυρκαγιά της 12ης Απριλίου, που κατέστρεψε ολοσχερώς το κτίριο.

“Η καταστροφή, που μας βρήκε, όταν το βράδυ της 12ης Απριλίου 2022 είδαμε τους κόπους μιας ζωής των γονέων μας και τους μέχρι τώρα δικούς μας, να γίνονται μέσα σε λίγη ώρα  παρανάλωμα του πυρός, μας συγκλόνισε. Ωστόσο, μας έδωσε και την ευκαιρία να διαπιστώσουμε την μεγαλοψυχία, αλλά και τη γενναιοδωρία φίλων, γνωστών και συναδέλφων μας, να μας συμπαρασταθούν και να μας συνδράμουν στην ταχεία επαναλειτουργία του ολοκληρωμένου συγκροτήματος-συνεργείου μας, ώστε να μην χαθούν τόσες θέσεις εργασίας.

Μεταξύ αυτών οφείλουμε να κατονομάσουμε τη γενναία προσφορά των αδελφών Γιώργου, Νώντα και Αλέξανδρου Καραβάτση, υιών της Φωτεινής και του αείμνηστου Νότη (Παναγιώτη) Καραβάτση, οι οποίοι ομόφωνα και αυθόρμητα, όσο έβλεπαν το κτίριο μας να καίγεται, προέβησαν στην μεγαλειώδη προσφορά να μας παραχωρήσουν δωρεάν το επί της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Έδεσσας, στο 3ο χλμ, κτίριο της ιδιοκτησίας τους, προκειμένου να στεγαστεί η επιχείρηση μας, έως ότου καταφέρουμε να επανέλθουμε.

Μέσα από τόσο σκληρές δοκιμασίες αναδεικνύεται η αξία της ανθρωπιάς, που η κοινωνία μας εν γένει, κρατάει βαθιά μέσα της, παρά τις δυσκολίες, που περνάει. Αυτή είναι που μας δίνει και το κουράγιο να συνεχίσουμε. Σύντομα θα είμαστε και πάλι μαζί”.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου