Thursday, 25 April, 2024

Ευχαριστήριο της οικογένειας Σεμερτζίδη προς το Νοσοκομείο Γιαννιτσών

Ευχαριστήριο της οικογένειας Σεμερτζίδη προς το Νοσοκομείο Γιαννιτσών και τον Διοικητή της Ν.Μ Γιαννιτσών Ευάγγελο Λόγγο
Αξιότιμε κύριε Διοικητά,
με τη παρούσα επιστολή μας θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιά όλους εσάς που εργάζεστε στο Νοσοκομείο της Πόλης μας, ο καθένας από τη δική του θέση, για τις υπηρεσίες και την περίθαλψη που προσφέρατε στον πατέρα μας Σταύρο Σεμερτζίδη, κατά την τελευταία νοσηλεία του.
Ειδικότερα θα θέλαμε να μεταφέρετε τις ευχαριστίες μας σε όλο το προσωπικό της Παθολογικής Κλινικής, Διευθυντής της οποίας είναι ο Ιωάννης Κακουλίδης, ο οποίος μαζί με τους συνεργάτες του ιατρούς, προσέφερε ότι καλύτερο μπορούσε στον αείμνηστο πατέρα μας.
Ευχαριστούμε το νοσηλευτικό προσωπικό της για τη συμπεριφορά τους και τις νοσηλευτικές
του υπηρεσίες. Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τη Διευθύντρια Πνευμονολογίας Μαρία Αντωνιάδου.
Αντίθετα λοιπόν με ότι ακούγεται για την κατάσταση που επικρατεί στα δημόσια νοσοκομεία, η διαπίστωση η δική μας, είναι άψογες υπηρεσίες υγείας, ανθρώπινη όψη της δημόσιας περίθαλψης, παρά τις καθημερινές δυσκολίες και αντιξοότητας που καλείστε να αντιμετωπίσετε μέσα σε μία πρωτοφανή υγειονομική συνθήκη της πανδημίας covid-19. Όταν οι επαγγελματίες υγείας μέσα σε μια τόσο σκληρή μάχη που δίνουν καταφέρνουν να εξυψώσουν το αίσθημα ασφάλειας μας τότε αναμφίβολα κάτι γίνεται πολύ σωστά.
Το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών του Νοσοκομείου της πόλης μας στους πολίτες των Γιαννιτσών αλλά και όμορων περιοχών, έρχεται να δικαιώσει τον παππού μας, Δημήτριο Σεμερτζίδη και πατέρα μας Σταύρο Σεμερτζίδη για την πράξη δωρεάς του οικοπέδου για την ανέγερση του.
Με βαθιά εκτίμηση
Αλεξάνδρα Σεμερτζίδου
Δημήτριος Σεμερτζίδης
Ελένη Σεμερτζίδου

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου