Saturday, 20 April, 2024

Εύξεινος Λέσχη Γιαννιτσών: Απαράδεκτο, αναληθές και ντροπιαστικό το άρθρο σε τοπική εφημερίδα

Απαράδεκτο, αναληθές και  ντροπιαστικό το αποκλειστικό άρθρο της τοπικής εφημερίδας ΠΕΛΛΑΣ NΕWS …   περί φιμώσεως της πρόεδρου του Εργατικού Κέντρου Γιαννιτσών Θ. Ζουρνατζίδου στη θρησκευτική εκδήλωση του εορτασμού των 31ων Ζωοδοχείων

Το Δ.Σ. της Ευξείνου Λέσχης Γιαννιτσών καταδικάζει, αλλά και καταγγέλλει τα όσα ψευδή, ειρωνικά και συκοφαντικά αναφέρονται στο άρθρο της εφημερίδος ΠΕΛΛΑΣ NΕWS της 11ης Μαΐου στη σελίδα 17.

Ψευδή γιατί, όταν η κα Ζουρνατζίδου ζήτησε τον λόγο δια βήματος μας ανέφερε πως ήθελε να τοποθετηθεί απέναντι στα επερχόμενα φορολογικά και ασφαλιστικά μέτρα της κυβέρνησης ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ.

Συκοφαντικά γιατί της κας Ζουρνατζίδου της διευκρινίσαμε πως αν και άλλοι πολιτικοί καλεσμένοι θελήσουν να τοποθετηθούν δια βήματος ενάντια σε τέτοιου είδους πολιτικά ζητήματα, δεν θα το επιτρέπαμε  σε κανέναν  (όπως άλλωστε και έγινε) και πόσο μάλλον όταν οι εκδηλώσεις αυτές έχουν ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ  ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ.

Ειρωνικά γιατί κε εκδότα της ΠΕΛΛΑΣ NΕWS η μακρόχρονη ιστορία του συλλόγου μας έχει δώσει περίτρανα και μάλιστα έμπρακτα την στήριξη του ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΟΜΟΙΔΕΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΑΙΜΑΤΟΥΣ αλλά και σε οικογένειες που δεν είχαν καμία σχέση με Ελληνοποντιακή καταβολή.

Όμως  κε εκδότα πριν να αναφερθείτε έτσι κατάπτυστα και ειρωνικά στην ιστορία αυτού του συλλόγου, θα πρέπει πρώτα να μελετήσετε και να ερευνήσετε το έργο και τις πολύμορφες κοινωνικές του δραστηριότητες.

Ντροπιαστικά γιατί κε εκδότα της ΠΕΛΛΑΣ NΕWS δεν είστε σε θέση να απαξιώνετε την νοημοσύνη μας με το τι είναι εθνοκάθαρση και τι είναι γενοκτονία.

Ντροπιαστικά για σας και το λειτούργημα της δημοσιογραφίας που υποτίθεται ότι υπηρετείτε, γιατί αν πράττατε το αυτονόητο, θα μπαίνατε στον κόπο να ενημερωθείτε έστω και τηλεφωνικά, για τη λογοκρισία που ισχυρίζεστε  ότι επεβλήθη στην κα πρόεδρο.

Και τέλος μήπως κε εκδότα, πρόκειται να ξαναδημοσιεύσετε και σήμερα 22 Μαΐου ήμερα μνήμης των 353.000 αδικοχαμένων Ελληνοποντίων, κάτι για λογοκρισία η φίμωση της πρόεδρου, γιατί και πάλι θέλησε να τοποθετηθεί στην εκδήλωση που οργάνωσε η Περιφέρεια Πέλλας στην πλατεία νέας Τραπεζούντας στο Τσαλί;

Μήπως τελικά κε εκδότα συγχέετε τις θρησκευτικές εορτές και τις ημέρες Εθνικής Μνήμης με… εργατικές πρωτομαγιές ;;;

Ως Δ.Σ. αναμένουμε σύντομα την ορθή τοποθέτηση σας στην δική σας  εφημερίδα

Εύξεινος Λέσχη Γιαννιτσών: Απαράδεκτο, αναληθές και ντροπιαστικό το άρθρο σε τοπική εφημερίδα

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου