Friday, 19 April, 2024

Ημέρα καριέρας στην Έδεσσα στο χώρο του Τουρισμού και της Αναψυχής

Ο Δήμος Έδεσσας και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Έδεσσας στηρίζουν τις Ημέρες Καριέρας που διοργανώνονται σε συνεργασία με μεγάλα ξενοδοχειακά συγκροτήματα της Χαλκιδικής. 

Την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου από τις 11 το πρωϊ έως τις 8 το βράδυ στο Πολιτιστικό Κέντρο Έδεσσας εκπρόσωποι από τις πολυβραβευμένες εταιρίες Sani Resort &  Ikos Resorts θέλουν να γνωρίσουν τους μελλοντικούς τους συνεργάτες. Το Sani Resort, είναι ένα συγκρότημα τεσσάρων πολυτελών ξενοδοχείων 5* και μιας ιδιωτικής μαρίνας στη Χαλκιδική. Η Ikos Resorts είναι, μια καινούργια εταιρεία στον κλάδο του τουρισμού, με παρουσία 2 ξενοδοχείων 5* στη Χαλκιδική (Μουδανιά & Γερακινή)

Η πρόσκληση στην ημέρα καριέρας είναι ανοικτή σε όλους όσους επιθυμούν να εργαστούν στο ξενοδοχειακό, επισιτιστικό χώρο και το τομέα της αναψυχής.  Απαραίτητη είναι η προσκόμιση ενός βιογραφικού σημειώματος μαζί με μια φωτογραφία, η καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας.  Οργανωθείτε λοιπόν και ελάτε να γνωρίσετε από κοντά ευκαιρίες εργασίας σε παγκόσμια αναγνωρισμένες εταιρίες στο χώρο του τουρισμού και της αναψυχής.

Περισσότερες πληροφορίες :

Sani-Career-Days-Poster-2016-Edessa

Sani Resort

Υπεύθυνη επικοινωνίας: Γαβριέλλα Αβραμίδου

Τ: 23740 99437, F: 23740 99441

E: gavramidou@saniresort.gr

Απαραίτητη η προσκόμιση βιογραφικού σημειώματος.

Απαιτείται καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας.

Ikos-Career-Days-poster-2016-Edessa

Ikos Resorts

ΕπικοινωνΙα

Κυριακή Ρήγα, HR Generalist, Ikos 5* Resorts

T 23730 95177 | kriga@ikosresorts.com

Απαραίτητα: Βιογραφικό σημείωμα & φωτογραφία

Ημέρα καριέρας στην Έδεσσα στο χώρο του Τουρισμού και της Αναψυχής

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου