Saturday, 20 April, 2024

Η αδιαφορία και η ανικανότητα της Δημοτικής Αρχής Έδεσσας οδήγησαν στην όξυνση του προβλήματος με τα αδέσποτα ζώα

Ο Σύλλογος Φιλόζωων Έδεσσας με ανακοίνωση του υποστηρίζει ότι με αφορμή την εκλογοαπολογιστική διαδικασία, υπήρξαν κακόβουλα σχόλια από πολιτες, ρίχνοντας ευθύνες για την κατάσταση με τα αδέσποτα. Ο Σύλλογος επισημαίνει σχετικά:

“Η ανακοίνωση σύγκλησης εκλογοαπολογιστικής γενικής συνέλευσης του Συλλόγου Φιλόζωων Έδεσσας είχε ως αποτέλεσμα να δημοσιευτούν σε τοπική ηλεκτρονική εφημερίδα ανώνυμα (ως συνήθως) κακόβουλα σχόλια για τον σύλλογο, τη δράση  και τις ευθύνες του, για την κατάσταση που επικρατεί στην πόλη μας.

Θα ήθελα λοιπόν να αναφέρω σε κάθε καλόβουλο πολίτη του Δήμου μας ότι ο Σύλλογος  μας  έκανε πάμπολλες προσπάθειες να συνεργαστεί με τη Δημοτική  Αρχή. Δυστυχώς, αντιμετωπίσαμε αρνητικότητα και αδιαφορία γεγονός που μας οδήγησε να απευθυνθούμε  στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Έδεσσας    (εισερχόμενο έγγραφο 330/20-3-2015) όπου καταγγέλλουμε την κακοδιαχείριση, την άγνοια και  την αδιαφορία του Δήμου στην προσπάθεια επίλυσης του προβλήματος.

Τέλος, θα ήθελα να κλείσω αναφέροντας ότι , οι φιλόζωοι επιθυμούν όλα τα ζώα συντροφιάς να έχουν τον κηδεμόνα τους και να μην υπάρχουν αδέσποτα, ενώ ζώα συντροφιάς που είναι επιθετικά-επικίνδυνα, εκ των πραγμάτων δυσχεραίνουν τις επιδιώξεις και τους στόχους του Συλλόγου”.

Τάσος Σιώνης

filozoi1

filozoi2

Οι εκλογές

Με απόφαση του Δ.Σ. του Συλλόγου Φιλόζωων Έδεσσας “Κίνηση Προστασίας Σκύλων” σας καλούμε σε έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα διεξαχθεί στην Έδεσσα την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 18.30μμ στη Λαογραφική Εταιρεία Ν. Πέλλας (Μακεδονομάχων 10 Έδεσσα) με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Οικονομικός απολογισμός.

2. Έκθεση Ελεγκτικής Επιτροπής.

3. Διοικητικός απολογισμός.

4. Εκλογή τριμελούς εφορευτικής επιτροπής.

5. Διεξαγωγή αρχαιρεσιών για την ανάδειξη:

α) Πέντε (5) τακτικά και πέντε (5) αναπληρωματικά μέλη για το Διοικητικό Συμβούλιο.

β) Τρία (3) τακτικά μέλη για την Ελεγκτική Επιτροπή.

Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα διεξαχθεί την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 18.30 στον ίδιο τόπο και χώρο με θέμα τη διάλυση του Συλλόγου όπως ορίζεται από το άρθρο 20 του καταστατικού.

Οι υποψηφιότητες θα κατατίθενται εγγράφως και αυτοπροσώπως  μέχρι 14/09/2016 και ώρα 18.00. Δεκτές γίνονται οι υποψηφιότητες που κατατίθενται από ταμειακώς εντάξει μέλη έχοντας το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι σύμφωνα με το καταστατικό.

Εγγραφή νέων μελών μέχρι 14/09/2016 ώρα 18.00.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ    ΓΕΝ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Σιώνης Αναστάσιος    Παπαδοπούλου Νεκταρία

 

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου