Saturday, 20 April, 2024

«Η Αλμωπία της Καρδιάς μας έγινε Συνδυασμός κολλητών και ίντριγκας» δήλωσε ο Χ. Χουρσόγλου και παραιτήθηκε!

Ταραχώδης η πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας για το 2016 που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 18 Ιανουαρίου, με πολλά θέματα προ ημερησίας να κρατούν το ενδιαφέρον

όμως πρώτο και πιο… ζωντανό αυτό της  ανεξαρτητοποίησης του Χρήστου Χουρσόγλου με πολλές αιχμές και αντιπαράθεση με τον δήμαρχο.

mpinos

Επί προσωπικού ζήτησε το λόγο ο κ. Χουρσόγλου και ξεκίνησε έναν χείμαρρο κατηγοριών για τη μετάλλαξη, όπως υποστήριξε του Συνδυασμού «σε Συνδυασμό κολλητών και ίντριγκας, με την κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας, την εγκατάλειψη Υπηρεσιών, όπως ΙΚΑ και ΔΟΥ, τον διπλασιασμό των τελών άρδευσης, δείχνοντας το ανάλγητο πρόσωπο της δημοτικής αρχής, την αλαζονεία,… με την πλήρη εγκατάλειψη των χωριών και τη διοίκηση του δήμου να την έχει αναλάβει… Αντιπρόεδρος Επιχείρησης…». Πολλά ακόμη ειπώθηκαν από τον κ. Χουρσόγλου με τον δήμαρχο Δ. Μπίνο να ωρύεται κάποια στιγμή και να λέει «δεν πήρες τη θέση του Αντιδημάρχου για αυτό τα κάνεις αυτά…». Ανταπάντησε ο ανεξαρτητοποιημένος σύμβουλος, υποστηρίζοντας: «Ο δήμαρχος δεν είναι μόνο ψεύτης, αλλά και πολιτικά απρεπής»!

Η δημοτική σύμβουλος Μαρτίνα Ζιάκα με το που ολοκλήρωσε ο κ. Χουρσόγλου, παρενέβη λέγοντας: «Συμφωνώ, παραιτούμαι και γω»!

Παραλειπόμενα και τα υπόλοιπα θέματα της Συνεδρίασης σε επόμενη ανάρτηση.

«Η Αλμωπία της Καρδιάς μας έγινε Συνδυασμός κολλητών και ίντριγκας» δήλωσε ο Χ. Χουρσόγλου και παραιτήθηκε!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου