Saturday, 20 April, 2024

Η βρωμιά δεν μπορεί να συμμαζευτεί στο δήμο Πέλλας;

Βρωμιά και δυσωδία παντού. Σε όλο το δήμο, ακόμη χειρότερα όμως στην πόλη των Γιαννιτσών.

Κάδοι γεμάτοι σκουπίδια και χωρίς καπάκια, αφόρητη ρύπανση κοινόχρηστων χώρων από κόπρανα ζώων, αποτσίγαρα, φύλλα δέντρων που πέφτουν τέτοια εποχή… όλα αυτά που αποτελούν πηγή μόλυνσης.

aporimmata

Δρόμους δεν μπορείτε να κάνετε, άσφαλτος πέφτει σε κάποιες τρύπες για να λέμε ότι κάτι έγινε και με την πρώτη βροχή ξανά τα ίδια, έστω λίγη καθαριότητα σε αυτό το δήμο πια. Έχει καταντήσει αηδία να περπατάς και να βρωμάει παντού από τους άπλυτους κάδους και ότι και να κάνουν οι εργαζόμενοι να μη φτάνουν ούτε αυτοί των πεντάμηνων. Υπάρχουν δρόμοι κεντρικοί και παράδρομοι της Βενιζέλου και της Χατζηδημητρίου που δεν έχει περάσει ποτέ ένας άνθρωπος του δήμου να καθαρίσει, εκτός από το άδειασμα των κάδων και αυτό φαίνεται από το τι μένει κάτω… εκεί έρχονται να συμπληρώσουν τα αδέσποτα που ψάχνουν για φαγητό και γίνεται ο κακός χαμός. Σκόρπια απορρίμματα περιμετρικά και δεν μπορείς να περάσεις.

Καλύτερη οργάνωση και περισσότερη δουλειά χρειάζεται προφανώς και περιμένουμε ίσως… να δούμε κάποια διαφορά αν και εφόσον ο νέος Αντιδήμαρχος καταφέρει να αλλάξει νοοτροπίες γνωστές στο γκαράζ.

Η βρωμιά δεν μπορεί να συμμαζευτεί στο δήμο Πέλλας;

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου