Tuesday, 19 March, 2024

Η Γεωργία Κουτούδη για άλλη μία φορά καθάρισε για όλους μας! «Λάμπει» η διασταύρωση Έδεσσας-Μελισσίου

Η Γεωργία Κουτούδη εδώ και πολύ καιρό κάνει μεγάλο αγώνα, εθελοντικά, με άλλα άτομα, μικρούς και μεγάλους, που θέλουν να μένει ο τόπος μας καθαρός

και κάποιοι φτάνουν στο σημείο να… ξεβρωμίζουν τα σημεία που ήδη έχουν περάσει… και πάλι από την αρχή… 
Αυτή τη φορά, μαζί με την Άννα Ψαθά και τη Μάρθα Τζίμα καθάρισαν «το σημείο στους φωτεινούς σηματοδότες για Έδεσσα-Μελίσσι. Αμφιβάλλω αν είχε καθαριστεί ποτέ αυτή η περιοχή. Να δούμε για πόσο καιρό θα σεβαστούν οι αξιότιμοι οδηγοί τον κόπο μας. Για σήμερα, Τετάρτη θα πάμε στις 7:30 να καθαρίσουμε και την απέναντι πλευρά. Όσοι πιστοί προσέλθετε» αναφέρει η κα Κουτούδη.
Το μπράβο και τα συγχαρητήρια είναι λίγα, που παρά τις αντίξοες συνθήκες, άλλοτε με κρύο και άλλοτε με καύσωνα, το παλεύουν για μία πόλη χωρίς σκουπίδια, το ζήτημα είναι όντως πόσο καιρό θα μείνουν καθαρά, καθώς ο κόσμος το παίζει στο σπίτι του… παστρικός και έξω όπου βρει πετάει τη βρωμιά του!

Αυτό δε που συμβαίνει με τα πεταμένα πλαστικά μπουκάλια νερών, αναψυκτικών ή καφέδων, είναι τραγικό. Ανοίγει ο κάθε έξυπνος οδηγός το παράθυρο εν κινήσει και πετάει ότι βρει… μετά μας ενοχλούν τα χόρτα στις νησίδες! Όπως σημειώνει και η κα Κουτούδη, όταν καθαρίζουν τόσα άτομα, τόσες ώρες: «Πώς σου κάνει καρδιά φίλε οδηγέ, να πετάξεις το μπουκαλάκι σου ή το ποτήρι σου και να ξαναλερώσεις; Προσπαθούμε να καθαρίσουμε την πόλη μας όσο μπορούμε, αλλά δε βοηθάτε κι εσείς.. Το γεφύρι της Άρτας, εκεί που καθαρίζουμε, μετά από λίγο τα ίδια πάλι. Δε θα καταλάβω ποτέ, πώς μπορείτε να ρυπαίνετε το περιβάλλον στο οποίο ζείτε».

*photo το πριν και το μετά

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου