Thursday, 28 March, 2024

Η Γεωργία Κουτούδη τα κατάφερε! Έγινε η “Δράση Γιαννιτσά-Βάζω τα σκουπίδια στην θέση τους”

Η κυρία Γεωργία Κουτούδη, όπως έγραψε ο “Λόγος της Πέλλας” στα τέλη Μαρτίου, έκανε την αρχή εδώ και καιρό, στην αρχή μόνη της

με τα παιδιά της ή με κάποιες μαθήτριες της, όπως μας είχε αναφέρει και με υπομονή και επιμονή κατάφερε να μεγαλώσει την κίνηση αυτή και τον εθελοντικό καθαρισμό περιοχών των Γιαννιτσών, αλλά και να “ενταχθούν” στην ομάδα “Save Your Hood” δημιουργώντας τη σελίδα “Δράση Γιαννιτσά- Βάζω τα σκουπίδια στην θέση τους”!

Για άλλη μία φορά δόθηκε ραντεβού το Σάββατο, σε τρία σημεία της πόλης και άλλες μόνο «κοριτσοπαρέα» (Δέσποινα, Άλκηστη, Κατερίνα, Ελευθερία, Ελένη, Άννα και οι μικρούλες Μυρτώ και Αναστασία, 3 ενήλικες και 8 καταπληκτικά κορίτσια, χώθηκαν κυριολεκτικά μέσα στα χαντάκια για να καθαρίσουν τα… αναμνηστικά που πετούν οι αξιότιμοι οδηγοί από τα παράθυρα τους. “Δυστυχώς βρήκαμε κι ένα πεθαμένο σκυλάκι” όπως αναφέρει η κα Κουτούδη.
“25 σακούλες γίγας και δεν τελειώσαμε ακόμη, το άλλο Σάββατο θα ξαναπάμε, με την ελπίδα να καθαρίσουμε μέχρι το τέλος του δρόμου. Ευχαριστούμε τον κύριο (έχει την καντίνα έξω από τα Jumbo) που μας χάρισε νεράκια. Αυτό που μας δυσκόλεψε ιδιαίτερα ήταν η αποκομιδή των σκουπιδιών, θα το εκτιμούσαμε αν την επόμενη φορά μπορέσει να έρθει κάποιος με αγροτικό να μαζέψει τις σακούλες”.
Στον δρόμο επί της Μ. Αλεξάνδρου, προς το γήπεδο, άλλη ομάδα 12 εθελοντών με καλή διάθεση παρά τον μουντό καιρό και το κρύο, έβαλαν τα σκουπίδια στη θέση τους.
Και στην περιοχή Περιοχή Ταλαμπά, τέσσερα κορίτσια και πολλά αδέσποτα σκυλάκια “έβαλαν τα σκουπίδια στη θέση τους” ενώ βρήκαν και ένα μωρό γατάκι, που δίνεται για υιοθεσία!

Άξιες συγχαρητηρίων.

Όσο και να λέμε και να γράφουμε συνεχώς, δυστυχώς, οι ασυνείδητοι υπάρχουν και θα συνεχίσουν να ρίχνουν όπου βρουν τα σκουπίδια τους… όμως η ομάδα Δράση Γιαννιτσά σε πείσμα όλων όσων ρυπαίνουν, ήρθε για να δυναμώσει και να καθαρίσει!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου