Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Η εκδήλωση και η κοπή της πίτας της Ιστορικής και Λαογραφικής Εταιρίας Γιαννιτσών ‘’Ο Φίλιππος’’

Η Ιστορική και Λαογραφική Εταιρία Γιαννιτσών ‘’Ο Φίλιππος’’ πραγματοποίησε μεσημεριανή εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας στα Γιαννιτσά

όπου παρευρέθηκαν πλήθος μελών και φίλων της εταιρείας.

Κατά τη σύντομη ομιλία του ο Πρόεδρος της Εταιρίας ‘’Ο Φίλιππος’’ Κωνσταντίνος Κάμτσης ανέφερε μεταξύ άλλων,  τα εξής: «Εκ μέρους του ΔΣ σας καλωσορίζω στην εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας. Είναι αφορμή να βρεθούμε σήμερα όλοι μαζί στη μεγάλη οικογένεια του ΦΙΛΙΠΠΟΥ. Είναι στιγμές οικογενειακές και έτσι  θέλουμε να σας βλέπουμε τα μέλη και τους φίλους μας. Εξάλλου μας συνδέει κάτι κοινό. Είναι το ενδιαφέρον μας για την παράδοση, την ιστορία, τον πολιτισμό.

papalazarou

Φέτος κλείνουμε 25 χρόνια λειτουργίας. Είναι σημαντική για μας η διαπίστωση ότι ,παρά τα ανυπέρβλητα, κυρίως οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, συνεχίζουμε με τον ίδιο ζήλο και ένταση, το έργο που ξεκίνησε από το 1992… Παρακαλούμε να στηρίξετε την προσπάθειά μας για να ολοκληρώσουμε μαζί την ανακαίνιση και επαναλειτουργία του μοναδικού ιστορικού και λαογραφικού Μουσείου της πόλης μας.

kopiaei

Ευχαριστούμε: Tο Οινοποιείο του κ. Λίγα Θωμά, για την προσφορά κρασιών στους ομιλητές του Ανοικτού Λαϊκού Πανεπιστημίου, το Λογιστικό Γραφείο του κ. Πανίδη Αβραάμ, για την πολύτιμη συνδρομή του σε φοροτεχνικά θέματα, Το κτηματομεσιτικό κέντρο «ΚΤΙΣΜΑ & ΓΗ»-ΚΑΜΤΣΗ-ΚΟΥΤΑΛΗ, για την δωρεάν παροχή υπηρεσιών, την κα. Ζωή Δόκα συζ. του  αειμνήστου Δόκα Μιχαήλ, από τα ιδρυτικά μέλη μας, που μέχρι  σήμερα μας στηρίζει με πολλούς τρόπους, τη ΔΗΚΕΠΑ Πέλλας και τον Πρόεδρό της κ. Φάκα Απόστολο, καθώς και τον προκάτοχό του κ. Μπαλτζίδη Κωνσταντίνο για την αμέριστη συμπαράσταση τους. Θερμές ευχαριστίες για τη βοήθεια που προσφέρουν προς την εταιρεία οι: Παρανός Μηνάς, Χατζηδήμου Ανδρέας, Κυριαζής Ελευθέριος και Πατσαβούδης Χρηστος.

Για το νέο χρόνο σας ευχόμαστε Χρόνια πολλά και ευτυχή, με αγάπη και ειρήνη, Με χαρά και με υγεία και με θεία ευλογία, Αισιοδοξία και ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον για μας, τα παιδιά μας και την πατρίδα μας».

Η εκδήλωση και η κοπή της πίτας της Ιστορικής και Λαογραφικής Εταιρίας Γιαννιτσών ‘’Ο Φίλιππος’’

 

 

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου